Tiedotteet

Hotmail ja Office 365

13.5.2019 

Postien pitäisi taas mennä perille Hotmail- sekä Office 365 -järjestelmiin.

Postien toimituksessa on ongelmia Hotmail- sekä Office 365 -järjestelmiin. Postit toimitetaan meiltä eteenpäin, jonka jälkeen postien kohtalosta päättää vastaanottajan postipalvelu. Tällä hetkellä vastaanottajan postipalvelu ei toimi oikein ja hylkää osan meiltä tulevista posteista.

Ongelmasta voi olla yhteydessä vastaanottajan postipalvelun ylläpitoon, jotta he voivat korjata palvelussa olevan virheen. Emme pysty vaikuttamaan viestin perillemenoon lähetyksen jälkeen, vaan vastaanottaminen on täysin vastapuolen hallinnassa.

Pyrimme myös itse selvittämään ongelmaa, jotta posteja saadaan kulkemaan taas luotettavasti myös Hotmail- ja Office365-palvelussa oleviin osoitteisiin.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *