Ammattilaisille

Onko verkkosivustojen, -kauppojen tai palveluiden rakentaminen ja ylläpito liiketoimintaasi? Olet oikeassa paikassa – meiltä saat Suomen joustavimman kumppanuusmallin yhdistettynä kehuttuun porilaiseen asiakaspalveluumme ja tinkimättömään laatuumme.

Milloin Shellit.org?

Kaipaat kumppania, joka mukautuu tarpeisiisi, ei toisin päin. Arvostat aidosti välittävää asiakaspalvelua. Et halua maksaa itseäsi kipeäksi.

Miten se toimii?

Katsotaan yhdessä, mitä meiltä tarvitset. Sen pohjalta luomme mallin, jossa valikoima, palvelu, hinnat ja muut yksityiskohdat ovat juuri sitä mitä kaipaat. Jos näyttää hyvältä, lähdetään töihin.

Ottaisinko yhteyttä?

Jos aiot parantaa bisnestäsi, niin osaamme siinä luultavasti auttaa. Emme ole kuulleet, että kukaan olisi katunut puolen tunnin sparrausta kanssamme, päinvastoin.

Ammattilaiset 💙 Shellit.org

Suurimmalla osalla tiimistämme on historiaa verkkosivustojen, -kauppojen tai -palveluiden rakentamisesta. Ja niiden ylläpitämisestä milloin missäkin palveluntarjoajalla. Joskus hyvällä ja joskus huonolla kokemuksella. Shellit.orgin osalta näistä kokemuksista kertoo ehkä parhaiten se, että useampi asiakkaamme on päätynyt meille mutkien kautta töihin.

Tämän vuoksi päätimme luopua ajatuksesta, jossa jokaiselle ehdotetaan samoja ratkaisuita erilaisiin tarpeisiin. Se ei vaan toimi. Sen sijaan juttelemme mieluusti kanssasi tarpeistasi, toiveistasi ja ehkä jopa unelmista, ja tämän pohjalta mietimme miten voisimme niiden kanssa auttaa. Sanomme myös reilusti, jos emme vaikuta olevan sopiva kumppani.

Meillä ei ole sadan hengen tiimiä (eikä luultavasti tule koskaan olemaankaan), mutta toisaalta opit tuntemaan meidät nimeltä – ja olet aina tervetullut toimistollemme kahveille. Pori-mukista, tottakai!

Yhteydenotto

Vaikka se vähän kliseistä onkin, kaikki lähtee yhteydenotosta.

Alla oleva lomake menee Jonille ja Kallelle, joista toinen ottaa sinuun yhteyttä. Sitten voidaan katsoa, jutellaanko asiat puhelimessa, sovitaanko lyhyt etäpalaveri vai mikä on sinulle mielekkäin tapa lähteä tutustumaan paremmin.


    Se porilainen kumppani ammattilaiselle.

    Ota yhteyttä!