Sopimusehdot

Sopimusehdot ovat saatavissa PDF-tiedostona alempana. PDF-tiedoston voi avata esim. Adobe Readerilla tai Foxit Readerilla. Sopimusehdoista löytyvät yleiset ehdot, joita palvelussamme noudatetaan.

Epäselvissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme mahdollisten sopimusehtojen ongelmien tulkitsemisessa.

Tilausehdot lyhyesti

  • Tilaukset ovat sitovia, webhotelleja koskee 14pv tyytyväisyystakuu
  • Tilauksen tiedot toimitetaan tilaajan sähköpostiin
  • Tilaukset ovat voimassa toistaiseksi

Laskutus

  • Laskutus tapahtuu webhotelleilla 2-3 kuukautta ennen uutta toimituskautta
  • Laskutus joko sähköpostitse, verkkolaskulla tai kirjeitse
  • Laskujen huomautusaika on 14 pv

Irtisanominen

  • Irtisanominen tehdään hallintamme kautta
  • Irtisanominen pitää tehdä viimeistään uuden laskun eräpäivään mennessä. Virtuaalipalvelimella ja Teholla irtisanomisaika on 1 kuukausi.
  • Palvelut ovat avoinna maksetun ajan loppuun, vaikka irtisanomisen tekisi ajoissa

Sopimusehdot

Nykyiset sopimusehtomme astuivat voimaan 6.6.2016.

Lataa PDF-versio sopimusehdoista

Tietosuojakäytännöt

Tietosuojakäytännöt löytyvät tietosuojaselosteesta: https://www.shellit.org/tietosuojaseloste.

Tarvittavat tietojenkäsittelysopimukset saa tehtyä suoraan hallintamme kautta kohdasta Tietosuoja.

Tietoja verkkotunnuksen rekisteröinnistä

Tietoja koskien verkkotunnuksia, niiden omistamista sekä rekisteröijän oikeuksia löydät ICANN:n verkkosivuilta täältä.

Maksupalveluehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot
maksutavat

Palvelun toimitusehdot

Tarkemmat tiedot löytyvät sopimusehdoista

Palvelun toimittaminen

Palvelun toimitus alkaa välittömästi tilauksen maksamisen tai käsittelyn jälkeen. Asiakkaalla ei ole kuluttajansuojalain (38/1978) 6 luvun 14 §:n mukaista kuuluvaa peruutusoikeutta digitaalisesta sisällöstä johtuen. Peruutusoikeuden menetyksestä on tiedotettu tilauksen yhteydessä, jossa asiakas luopuu peruutusoikeudesta. Lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Tilauksen peruminen

Pääsääntöisesti tilauksen peruminen ei ole mahdollista. Perusmisoikeuden menetys tulee hyväksyä tilausjärjestelmässämme tilauksen yhteydessä. Peruminen onnistuu tapauskohtaisesti, mikäli tilausta ei ole aloitettu toimittamaan ennen yhteydenottoa. Toimitukseksi katsotaan tilauksen käsittely tai maksu.

Poikkeuksen muodostavat webhotelli-palvelut, joissa on käytössä tyytyväisyystakuu. Tilauksen voi perua 14 päivän kuluessa tilaushetkestä. Maksettavaksi tyytyväisyystakuun tapauksessa palvelusta jää normaali domainin vuosimaksu sekä mahdolliset lisäpalvelut, tyytyväisyystakuu koskee vain itse webhotellin osuutta tilauksesta. Domain jää käyttöön normaalisti ja se on tarvittaessa siirrettävissä meiltä pois. Rahojen hyvityksestä ei veloiteta erikseen maksua. Domainien hinnasto löytyy täältä.

Maksunpalautus

Maksunpalautus tehdään oletuksena asiakkaan käyttämälle maksutavalle.

Reklamaatiot

Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen info ät shellit piste org.