Helt finskt webbhotell

Vi har erbjudit högkvalitativa hosting-tjänster sedan 2007. Vårt kontor är beläget i Pori och vi är ett helt finskt alternativ.

Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller genom chatten på vår webbplats om du godkänner cookies. Vår kundtjänst svarar på finska och engelska.

Telefon: 0447 666 003
E-post: info@shellit.org
Öppettider: mån-fre 9:00 – 15:30

Webhotell

Våra snabba och effektiva webbhotell är byggda med de bästa lösningarna för inhemsk serverhall. Vi har producerat webbhotell i över 15 år. Webbhotellen är optimerade för hög prestanda och tillförlitlighet. WordPress fungerar bra på vårt webbhotell, liksom många andra publiceringssystem.

Vårt webbhotell inkluderar automatiskt den senaste PHP-versionen, säker SSL-kryptering, säkerhetskopieringar, en kvalitativ kontrollpanel och många andra funktioner.

Skaffa ett tryggt hem för din webbplats hos oss!

Domän

Från oss kan du få över 490 domännamnstillägg till ett förmånligt pris. Genom domänerna kan du också använda e-posttjänster till ett förmånligt pris per e-postkorg.

Du kan snabbt få tillgång till en domän på bara några minuter om du betalar direkt efter beställningen via våra webbsidor. Det är också enkelt att överföra en domän genom att begära information från din nuvarande tjänsteleverantör för överföringen. Vi är en av de största finska domänförmedlarna.

E-post

Vi erbjuder Google Workspace och Microsoft 365-tjänster pålitligt och enkelt på faktura. Vi är återförsäljare för båda tjänsterna, så du kan lita på vår professionalism! Oavsett om det gäller en ny miljö eller en överföring av en befintlig, kan vi hantera allt.

Beställning av tjänster

Beställning görs enkelt via våra webbsidor, antingen på svenska eller engelska. Beställningar behandlas snabbt, så att den nya tjänsten kan vara tillgänglig inom några minuter. I vissa fall kan behandlingen ta längre tid eftersom vi behöver kontrollera viss information i beställningen.

Våra webbhotell har en 14-dagars nöjdhetgaranti, under vilken du fortfarande kan avbryta beställningen och endast betala för domänen och extra tjänster. Domäner kan inte avbokas efter beställningen, utan deras beställningar är bindande.

Vad är Shellit.org?

Vår verksamhet bygger på olika typer av webbhotell- och underhållningstjänster som utnyttjas av tusentals av våra kunder i Finland och internationellt. För närvarande har vi ett team av sju experter och vi är ett helt inhemsägt, lönsamt och stabilt företag. Vår produktfamilj inkluderar även varumärken som Tavu Cloud och Admin Labs.

Läs mer om vårt företag (på finska)!

Fakturering och uppsägning av tjänster

Vi skickar en ny faktura för tjänsten 2-3 månader innan tjänsten löper ut, så att du hinner få fakturan och eventuellt reagera på den innan tjänsterna hotar att stängas på grund av obetald faktura.

Uppsägning av tjänsterna görs enkelt via vår självbetjäningsportal. Uppsägningen bör göras senast förfallodagen för den nya fakturan, om inget annat har överenskommits. Tjänsterna är tillgängliga fram till slutet av den betalda perioden, även om du säger upp dem mitt i perioden.