Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Jo 17 vuotta luotettavia palveluita

30.5.2024

Toimitusjohtajamme Jani aloitti yrittäjäuransa 17 vuotta sitten perustaessaan Shellit.org:n yhden kaverin kanssa. Myöhemmin toiminta muutettiin osakeyhtiöksi, jolloin mukaan tuli useampi osakas ja vastuita saatiin jaettua useamman henkilön kesken.

Toiminta lähti harrastuksesta, joka muuttui loputa yritystoiminnaksi. Alussa tarjonnassa oli ilmaisia kotisivutiloja ja muita niihin liittyviä palveluita. Yhteisö kasvoi nopeasti toiminnan ympärille, jolloin oli tarvetta laajentaa toimintaa aina yritystoiminnaksi asti. Molemmat vaihtoehdot olivat pitkään tarjolla rinnakkain, kunnes lopulta maksuttomat palvelut oli pakko lakkauttaa ja kaikki energia kohdistaa yritystoimintaan.

Yritystä on helppo ollut laajentaa ja pitää hyvänä, koska tekeminen ei ole pakkopullaa, vaan mukava harrastuksesta lähtenyt toiminta,

[…]

Lue lisää: Jo 17 vuotta luotettavia palveluita  »


Nopeampi LiteSpeed-webhotelli

8.4.2024

Uusi aika on koittanut webhotellien keskuudessa! Me Shellit.org:lla olemme päivittäneet kaikki webhotellialustamme uuden ajan moderneiksi huippunopeiksi LiteSpeed-webhotelleiksi.

LiteSpeed on nykyaikainen tehokas ja nopea palvelinohjelmisto, joka mahdollistaa WordPress-sivuston nopeuttamisen palvelinpuolelta ja mahdollistaa helpon välimuistituksen eli cachen käytön.

Saat LiteSpeed Cachen käyttöön meillä Timantti-webhotellista alkaen. LiteSpeed-palvelin on käytössä kaikissa webhotelleissa niiden tasosta riippumatta.

Sivustolla ei tarvitse käyttää enää muita välimuistituslisäosia kuin LiteSpeed Cache. Tässä asennusohje kyseiselle lisäosalle.

LiteSpeed on tehnyt itse useita nopeustestauksia, joihin voi tutustua tarkemmin kuvan alla olevan linkin kautta. Testit osoittavat, että palvelinohjelmiston vaihto Apachesta LiteSpeediin tuottaa suuren muutoksen sivuston toimintaan.

[…]

Lue lisää: Nopeampi LiteSpeed-webhotelli  »


Olemme 4. suurin tähtiluokiteltu verkkotunnusvälittäjä

25.9.2023

Voimme ylpeinä kertoa, että olemme neljänneksi suurin tähtiluokiteltu fi-verkkotunnusvälittäjä! Saimme Liikenne- ja Viestintäviraston tekemässä luokittelussa täydet 5 tähteä.

Liikenne- ja Viestintävirasto tekee vuosittain luokittelun asteikolla 1-5 verkkotunnusvälittäjien keskuudessa. Luokittelussa otetaan kantaa mm. verkkotunnusvälittäjän asiakaspalvelun monipuolisuuteen, palveluvalikoimaan sekä tietoturvalliseen toimintaan. Luokituksen on tarkoitus helpottaa oman verkkotunnusvälittäjän valintaa, jotta asiakas löytää helposti luotettavan verkkotunnusvälittäjän itselleen.

Ainoastaan kuusi välittäjää 50:nen suurimman joukosta sai täydet 5 tähteä. Olemme erittäin hyvässä seurassa ja voit luottaa täysin tarjoamiimme palveluihin niin verkkotunnusten kuin webhotellien osalta.

Siirrä verkkotunnuksesi jo tänään meille ja nauti luotettavasta porilaisesta palvelusta!

Etkö vielä siirtänyt verkkotunnuksia?

[…]

Lue lisää: Olemme 4. suurin tähtiluokiteltu verkkotunnusvälittäjä  »


Shellit.org:n kokemuksia ja vinkkejä etätyöhön

31.8.2022

Tulipa kerran kevät, kevät jolloin koko maailman työskentely- ja tapaamistottumukset joutuivat todelliseen muokkaukseen.

Kaikille tuttu pandemia johdatti vähentämään fyysisiä kontakteja, mikä pakotti siirtymään digitaaliseen kanssakäymiseen Zoomin, Meetin ja Teamsin kautta.

Myös me jouduimme mukautumaan. Tässä tekstissä kerromme omia kokemuksiamme sekä annamme muutaman tärkeän vinkin toimivan ja hedelmällisen etätyöskentelyn tueksi!

 

Kuinka etätyö on sujunut?

Kokonaisuudessaan etätyön aloittaminen sujui hyvin saumattomasti ja nopeasti. Yritystoimintamme laadusta johtuen laitteisto etätyöskentelyyn oli pitkälti valmiina, joten suuria laitehankintojakaan ei jouduttu tekemään.

Yksi suurimpia tekijöitä toimivan etätyöskentelyn mahdollistamiseksi on kommunikointi. Kaikkien täytyy olla kärryillä siitä,

[…]

Lue lisää: Shellit.org:n kokemuksia ja vinkkejä etätyöhön  »


Olemme yksinkertaistamassa webhotellipalveluiden hinnoittelua lähiaikoina

21.1.2022

Olemme yksinkertaistamassa webhotellipalveluiden hinnoittelua lähiaikoina.

Kuten ehkä tiedätkin, webhotelleissamme verkkotunnuspäätteitä hinnoitellaan nyt kolmella eri tavalla: osa päätteistä kuuluu suoraan webhotellin hintaan, osasta veloitetaan normaalin domainhinnaston mukainen maksu ja osa on tältä väliltä. Saamamme palautteen perusteella nykyinen hinnoittelumalli on turhan monimutkainen, eikä viime vuosina hurjasti kasvanut domainpäätteiden lukumäärä helpota asiaa.

Yksinkertaistaaksemme hinnoittelua koostuu webhotellin hinta jatkossa normaalihintaisesta domainista, mutta samalla aiempaa edullisemmasta webhotellista. Palvelusta maksamasi kokonaishinta on pyritty pitämään mahdollisimman muuttumattomana. Uusi hinnoittelu perustuukin suosituimpaan fi-päätteeseen, jolla webhotellin hinta on jatkossakin lähes muuttumaton. Muutos astuu voimaan laskutuskauden vaihtuessa.

Lyhyesti: Jatkossa webhotellien yhteydessä oleva ensimmäinen domain kustantaa hinnastomme mukaisen normaalin hinnan.

[…]

Lue lisää: Olemme yksinkertaistamassa webhotellipalveluiden hinnoittelua lähiaikoina  »


Matka kohti kestävämpää kehitystä uusien työvaatteiden muodossa

10.11.2021

Yksi toimintamme pääarvoista on ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen tukeminen.

Me Shellit.org:ssa panostamme kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Palvelimemme ovat jo pitkään käyttäneet ainoastaan tuulivoimaa, ja toimistolla pyrimme toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Olemme käsitelleet ympäristöystävällisyyttä aiemmin blogipostauksessamme.
Lue lisää tästä: Blogipostaus: Onhan webhotellisi maapallon ystävä

Uusia työvaatteita valitessamme meillä oli ajatuksena hankkia mahdollisimman ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset tekstiilit. Vaatteiden hankinnassa meillä oli apuna paikallinen työvaatteisiin ja markkinointilahjoihin erikoistunut Lumerca Oy. Heidän avullaan saimme helposti valittua ympäristöystävällisiin arvoihimme sopivat luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterisekoitteesta valmistetut työvaatteet.

Tulemme jatkossakin ottamaan ympäristöystävällisyyden huomioon yrityksemme kaikessa toiminnassa,

[…]

Lue lisää: Matka kohti kestävämpää kehitystä uusien työvaatteiden muodossa  »


Esittelyssä Shellit.org:n asiakaspalvelun rautaiset ammattilaiset

16.4.2021

Me Shellit.org:llä teemme parhaamme tarjotaksemme tasokasta ja helppokäyttöistä asiakaspalvelua. Pyrimme tavoitteeseemme valitsemalla tehtäviin sopivia henkilöitä ja kouluttamalla heidät huolellisesti vastaamaan juuri oman asiakaskuntamme kohtaamiin haasteisiin.

Asiakaspalvelumme laatua ovat olennaisesti parantaneet seuraavat seikat:

  • Laaja osaaminen usean asiakaspalvelijan kautta
  • Pienen organisaation tarjoama ketteryys
  • Tiiviin tiimin tarjoama työympäristö

Tutustutaan näihin osa-alueisiin hieman tarkemmin.

Laaja osaaminen

Asiakaspalvelun puolella työskentelevä Joni Kytölä kertoo tilanteesta seuraavasti: ”Suuri vaikuttava tekijä asiakaspalvelun laadun kanssa on tiimin laaja osaaminen. Meiltä löytyy hyvin laajaa osaamista niin WordPressin, palvelinpuolen kuin teknisimpien ongelmien saralta.”

Tämän hetken asiakaspalvelua yrityksessämme hoitaa kolme asiantuntijaa.

[…]

Lue lisää: Esittelyssä Shellit.org:n asiakaspalvelun rautaiset ammattilaiset  »


Google Workspace vai Microsoft 365 – kumman yritys tarvitsee?

10.3.2021

Mietit pilvipalveluratkaisua. Edessäsi vilistää jos jonkin moista Officea, Google Workspacea, Meettiä, Teamsia, Wordia, Slidea ja PowerPointtia – mikä näistä sopii parhaiten juuri sinulle, sanopas se!

Selvennetään hieman: pilvipalvelukentällä suuria ja paljon käytettyjä palveluntarjoajia on kaksi: Google ja Microsoft. Google tarjoaa omaa Google Workspace (ent. G Suite) -palveluaan, Microsoftin vastineena taasen toimii Microsoft 365 (ent. Office 365).

Sekä Google Workspacen että Microsoft 365 kautta voit:

  • Lähettää sähköposteja omalta verkkotunnukseltasi (esimerkiksi teppo@omayritys.fi)
  • Luoda kalenteritapahtumia
  • Luoda tekstidokumentteja, taulukkolaskentadokumentteja sekä kalvoesityksiä
  • Osallistua ja järjestää etäkokouksia
  • Tallentaa tiedostoja pilveen
  • Johtaa ja osallistua tiimityöskentelyyn

Pureudutaan seuraavaksi hieman tarkemmin kumpaankin vaihtoehtoon.

[…]

Lue lisää: Google Workspace vai Microsoft 365 – kumman yritys tarvitsee?  »


Uskotko sinäkin, että Office 365:ssä tai G Suitessa tietosi ovat turvassa? Katso, mitä ongelmia voit kuitenkin kohdata!

6.4.2020

Pilvessä yrityksesi tiedostot ja sähköpostit ovat varmassa tallessa. Sen takaa käyttämäsi pilvipalvelun taustalla oleva iso firma, kuten Google tai Microsoft.

Tämän väite on helppo uskoa. Iso firma, suuret resurssit – mikä voisi mennä pieleen?

Vaan onkohan väite ihan totta?

Et ehkä heti usko tätä, mutta: joka KOLMAS (tarkalleen ottaen 32 %) yritys on menettänyt tietoja pilvipalvelustaan. Toivottavasti et vielä sinä, mutta naapurissasi olevalle yritykselle on saattanut näin jo käydä. Pidemmällä aikavälillä tietojen menettäminen on vain ajan kysymys.

Miksi dataa sitten katoaa? Oheisesta kuvaajasta näet yleisimmät syyt.

Lähde: Aberdeen Group

Kuten huomaat,

[…]

Lue lisää: Uskotko sinäkin, että Office 365:ssä tai G Suitessa tietosi ovat turvassa? Katso, mitä ongelmia voit kuitenkin kohdata!  »


Office 365 on jatkossa Microsoft 365

2.4.2020

Microsoft tekee muutoksia Office 365 -palvelupakettien nimiin 21.4.2020. Muutos vaikuttaa vain tuotteen nimiin, ei hintaan tai ominaisuuksiin.

Muutokset tapahtuvat automaattisesti, eivätkä vaadi asiakkaita toimenpiteitä. Jatkossa uutta lisenssiä tilatessa pitää kuitenkin ottaa huomioon tämä muutos, jotta uudet tilattavat lisenssit ovat oikeanlaiset.

Uudet tuotenimet ovat:

Nykyinen nimi Uusi nimi Office 365 Business Essentials Microsoft 365 Business Basic Office 365 Business Premium Microsoft 365 Business Standard Office 365 Business Microsoft 365 Apps Microsoft 365 Business Microsoft 365 Business Premium

[…]

Lue lisää: Office 365 on jatkossa Microsoft 365  »


Viimeisimmät kirjoitukset