Sähköpostipalvelut

Haussa paras sähköpostiratkaisu yrityksellesi?

Meiltä löydät sen varmasti: löydät meiltä supersuositut Office 365 sekä G Suite -palvelut, jotka sisältävät myös erinomaisen sähköpostin.

Tarjolla on myös Halon-roskapostisuodatus omaan postipalveluumme sekä Turvaposti-palvelu, joka mahdollistaa luottamuksellisten viestien vaihdon turvallisesti.

Lue lisää alta ja ota yhteyttä!

Toimistosovellukset

G Suite

Googlen G Suitesta löydät kaikki, mitä liikkuvaan toimistoosi tarvitset: Gmail-sähköpostin, Google Docs -toimistosovellukset, Google Driven, kalenterin, yhteydenpitosovellukset ja paljon muuta.

G Suiten palvelut ovat aina näppärästi mukanasi, sillä kaikki toimii luotettavasti Googlen pilvipalveluissa!

Alkaen vain 5,20 € / käyttäjä / kk!

Lue lisää G Suitesta

Toimistosovellukset

Office 365

Microsoftin Office 365 on oiva vaihtoehto, kun haluat käyttöösi tutut Office-sovellukset ja Outlook-sähköpostin. Sovellukset ovat saatavina joko selainversioina tai paikallisesti asennettavina ohjelmistoina.

Mukaan kuuluu luonnollisesti myös OneDrive for Business, Teams ja paljon muita palveluita!

Alkaen 4,60 € / käyttäjä / kk!

Lue lisää Office 365:stä

Turvallista viestintää

Turvaposti

Välitätkö arkaluontoista tietoa tai esimerkiksi GDPR:n mukaisia henkilötietoja sähköpostitse? Tällöin Turvaposti on sinulle oiva ratkaisu.

Turvapostin avulla voit lähettää salattuja sähköpostiviestejä ilman, että kukaan pääsee välissä urkkimaan tietoja. Viestien lähetys ja lukeminen on helppoa!

Lue lisää esitteestä ja ota yhteyttä!

Lataa esite

Roskaposti

Halon-roskapostinsuodatus

Roskaposti turhauttaa.

Tavallinen roskapostisuodatus pysäyttää ison osan roskaviesteistä, mutta ilman järeitä ratkaisuja osa pääsee väistämättä läpi.

Se järeä ratkaisu on nimeltään Halon. Sen avulla viestit saadaan luokiteltua roskapostiksi koneoppimisen ja kattavien roskapostitietokantojen avulla. Ottamalla käyttöösi Halon-suodatuksen, et tule juuri muistamaan, mitä roskaposti edes on.

Vain 5 € / kk / verkkotunnus! Ilmainen osassa webhotelleja.

Ota yhteyttä

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Haluatko tietää lisää sähköpostipalveluistamme?

Ota yhteyttä