Sähköpostipalvelut

Haussa paras sähköpostiratkaisu yrityksellesi?

Meiltä löydät sen varmasti: löydät meiltä supersuositut Microsoft 365 sekä Google Workspace -palvelut, jotka sisältävät myös erinomaisen sähköpostin.

Tarjolla on myös Halon-roskapostisuodatus omaan postipalveluumme sekä Turvaposti-palvelu, joka mahdollistaa luottamuksellisten viestien vaihdon turvallisesti.

Lue lisää alta ja ota yhteyttä!

Toimistosovellukset

Google Workspace

Google Workspacesta löydät kaikki, mitä liikkuvaan toimistoosi tarvitset: Gmail-sähköpostin, Google Docs -toimistosovellukset, Google Driven, kalenterin, yhteydenpitosovellukset ja paljon muuta.

Google Workspacen palvelut ovat aina näppärästi mukanasi, sillä kaikki toimii luotettavasti Googlen pilvipalveluissa!

Alkaen vain 6,90 € / käyttäjä / kk!

Lue lisää Google Workspacesta

Toimistosovellukset

Microsoft 365

Microsoft 365 on oiva vaihtoehto, kun haluat käyttöösi tutut Office-sovellukset ja Outlook-sähköpostin. Sovellukset ovat saatavina joko selainversioina tai paikallisesti asennettavina ohjelmistoina.

Mukaan kuuluu luonnollisesti myös OneDrive for Business, Teams ja paljon muita palveluita!

Alkaen 4,60 € / käyttäjä / kk!

Lue lisää Microsoft 365:stä

Turvallista viestintää

Turvaposti

Välitätkö arkaluontoista tietoa tai esimerkiksi GDPR:n mukaisia henkilötietoja sähköpostitse? Tällöin Turvaposti on sinulle oiva ratkaisu.

Turvapostin avulla voit lähettää salattuja sähköpostiviestejä ilman, että kukaan pääsee välissä urkkimaan tietoja. Viestien lähetys ja lukeminen on helppoa!

Lue lisää esitteestä ja ota yhteyttä!

Lataa esite

Roskaposti

Halon-roskapostinsuodatus

Roskaposti turhauttaa.

Tavallinen roskapostisuodatus pysäyttää ison osan roskaviesteistä, mutta ilman järeitä ratkaisuja osa pääsee väistämättä läpi.

Se järeä ratkaisu on nimeltään Halon. Sen avulla viestit saadaan luokiteltua roskapostiksi koneoppimisen ja kattavien roskapostitietokantojen avulla. Ottamalla käyttöösi Halon-suodatuksen, et tule juuri muistamaan, mitä roskaposti edes on.

Vain 5 € / kk / verkkotunnus! Ilmainen osassa webhotelleja.

Ota yhteyttä

Varmuuskopiointi

Microsoft 365 ja Google Workspace -varmuuskopiointi

Microsoft 365 tai Google Workspace eivät sisällä suoranaista varmuuskopiointia vaan datan säilyvyys on asiakkaan vastuulla. Poistettuja tiedostoja on mahdollista palauttaa keskimäärin 30-180 päivän sisällä näissä palveluissa, kun taas ulkoisella varmuuskopioinnilla aikaikkunan saa määriteltyä itse.

Ota nyt käyttöön näppärä varmuuskopionti ja tiedot pysyvät turvassa. Tutkimusten mukaan yli 32% yrityksistä on kadottanut dataa pilvipalveluissa, kun luotetaan siihen, että data säilyy näissä palveluissa. Yleensä data ei katoa itse palvelun vian vuoksi vaan käyttäjän huolimattomuuden tai ulkoisen haittaohjelman takia.

Varmuuskopiointipalvelun avulla varmistat sähköpostien, kalenterien sekä OneDriven, SharePointin sekä Google Driven ja Teams Driven datan turvallisesti. Palvelun voi ottaa käyttöön esimerkiksi vain yrityksen kriittiselle henkilöstölle, jolloin turhia postilaatikoita ei tarvitse varmuuskopioda.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää sähköpostipalveluistamme?

Ota yhteyttä