Domain on osoitteesi internetissä

Tunnistettava ja muistettava domain eli verkkotunnus on kaiken verkkonäkyvyyden perusta.

Kauttamme saat domainisi useilla eri päätteillä, mukaan lukien suositulla kotimaisella fi-päätteellä.

Osta ja varaa vapaa domain itsellesi minuuteissa!

.fi-verkkotunnus

Fi domain on suosituin verkkotunnuksemme. Viestintäviraston hallinnoimat, kotimaiset verkkotunnukset ovat erinomainen valinta esimerkiksi yrityksellesi, sillä se viestii kotimaisuudesta ja luotettavuudesta.
Katso ehdot »

Hinta 17,47 €/vuosi

Muut verkkotunnukset

Saat kauttamme laajan valikoiman verkkotunnuksia eri päätteillä: .com domainin, .net verkkotunnuksen ja muut kuten .org, .info, .name, .biz ja .eu domainit. Nämä päätteet sopivat erinomaisesti niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin käyttöön. Muut saatavilla olevat päätteet »

Hinta 15,00 €/vuosi

Sähköposti

Jokaisen verkkotunnuksen hintaan sisältyy meillä myös sähköpostipalvelu: 5 sähköpostilaatikkoa, kooltaan 500 Mt/kpl. Voit siis helposti vastaanottaa ja lähettää sähköpostia omaan verkkotunnukseesi päättyvistä sähköpostiosoitteista.

Domainhaku

Tarkista, onko haluamasi verkkotunnus vapaa ja varaa haluamasi verkkotunnus.

Alkaen vain 1,25 € / kk!

Siirrä olemassaoleva verkkotunnus

Voit helposti siirtää olemassaolevan verkkotunnuksen meille. Siirtoa varten tarvitset siirtokoodin nykyiseltä palveluntarjoajaltasi – lue tarkemmat ohjeet täältä ».

Hinnat sisältävät ALV 0 %. Näytä alv 24 % »

Domainpalvelumme sisältää kaiken tarvittavan

Oma verkkotunnus

Verkkotunnus on käyntiosoitteesi netissä. Valitsemalla yksilöllisen domainin voit olla varma, että asiakkaasi muistavat helposti verkkosivustosi osoitteen. Voit valita lukuisista eri domainpäätteistä juuri tarpeesi mukaan!

Rajattomasti alidomaineja

Voit luoda domainillesi juuri niin monta alidomainia kuin tarvitset. Emme aseta tälle mitään rajoituksia, toisin kuin jotkin muut palvelut.

Kattavat nimipalvelut

Käytettävissäsi on laadukkaasti ja erittäin luotettavasti toimiva nimipalvelu domainillesi. Toisistaan riippumattomat nimipalvelimet on varmistettu kolmeen eri sijaintiin ja kahteen eri maahan. Fi-verkkotunnuksille käytössä on lisäksi maantieteellisesti hajautettu Anycast DNS -palvelu, joka nopeuttaa sivujen latautumista ja lisää luotettavuutta häiriötilanteissa.

Helposti muokattavat tietueet

DNS-tietueiden muokkaaminen on erittäin helppoa kätevällä hallintapaneelillamme. Voit hallita esimerkiksi A-, AAAA-, CNAME-, TXT-, SRV-, FRAME-, Redirect- ja MX-tietueita näppärästi ja nopeasti.

Sähköposti lomavastaajalla

Toisin kuin useimmissa palveluissa meillä domainit sisältävät myös sähköpostipalvelun! Et siis välttämättä joudu hankkimaan kallista erillistä lisäpalvelua.

Tuki myös lomavastaajalle!

Roskapostinsuodatus

Roskaposti ärsyttää? Aivan varmasti. Siksi pidämme huolen, että saisit sitä mahdollisimman vähän. Nettidomainien sähköpostipalveluun kuuluu aina myös perustason roskapostisuodatus.

Halutessasi voit myös ottaa käyttöön erittäin tehokkaan Halon-suodatuksen. Sen avulla et tule enää edes muistamaan, mitä roskaposti on!

Halon-roskapostinsuodatus

Olemme sinun verkkotunnusvälittäjä

Fi domain verkkotunnusvälittäjä ?>

Olemme luotettava ja kotimainen Traficomin hyväksymä .fi-verkkotunnusvälittäjä suomalaisille fi-domaineille. Rekisteröi ikioma domain kauttamme, niin saat kätevän sähköpostipalvelun kaupan päälle!

Fi domain verkkotunnusvälittäjä ?>

Siirrä domainisi meille - se on helppoa

Oletko tyytymätön nykyiseen palveluntarjoajaasi? Ratkaisu on siirtää domainisi meille helposti!

Fi-domainin siirto

  • Pyydä välittäjänvaihtoavain palveluntarjoajaltasi
  • Syötä avain välittäjänvaihtoavain-kenttään tilatessasi ja tilaa muutoin normaalisti

Muiden domainien siirto

  • Pyydä nykyiseltä palveluntarjoajaltasi siirtokoodia sekä siirtolukituksen poistoa
  • Syötä avain siirtokoodi-kenttään tilatessasi ja tilaa muutoin normaalisti
Muilla kuin fi-domaineilla tulisi olla voimassaoloaikaa vähintään kuukausi siirron onnistumiseksi.

Yleisimmät kysymykset domaineista

Kysyttävää domainin ostosta tai domainin siirrosta? Katso yleisimmät kysymykset ja vastaukset alta!

Merkitäänkö omat tietoni whois-tietoihin?

Domainit rekisteröidään aina lähtökohtaisesti asiakkaan nimiin, sillä tällöin olet verkkotunnuksen oikea omistaja. Tietojen julkisuus vaihtelee rekisterikohtaisesti, mutta eurooppalaisten asiakkaiden kohdalla tietoja ei useimmista rekistereistä kuitenkaan julkisesti ole saatavilla.

Voit kuitenkin halutessasi tilata whois-suojauksen domainin ostamisen yhteydessä, jolloin toimitamme omat tietomme verkkotunnusrekisteriin. Huomaathan, että fi domainien kohdalla näin ei voida menetellä, vaan verkkotunnuslain mukaan domainit täytyy rekisteröidä aina omistajan oikeilla tiedoilla.

Miten voit etsiä vapaita domain-verkkotunnuksia?

Voit tarkistaa, onko haluamasi domain vapaa sivuston yläosan hakutoiminnolla. Huomaathan, että hakutulos ei ole sitova – joskus verkkotunnusrekisterit voivat antaa virheellisiä tietoja tai joku muu saattaa ehtiä rekisteröidä domainin nenän edestä. Tällöin voit tottakai vaihtaa rekisteröitävän domainin toiseen. Domainin varaaminen ja ostaminen on helppoa ja nopeaa Shellit.org:ssa!

Tarjoatteko myös muita domainpäätteitä kuin domainhaun tarjoamat?

Kyllä! Kuten ehkä tiedät, erilaisia verkkotunnuspäätteitä on nykyään ostettavissa valtavasti. Sivuiltamme voit suoraan ostaa yleisimmät web domainit, mutta jos haluat rekisteröidä muita päätteitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Ilmoitatteko minulle domainin päättymisestä?

Tottakai. Hieman domainpäätteestä riippuen saat joko meiltä tai suoraan verkkotunnusrekisteristä automaattisesti ilmoituksia koskien domainisi vanhenemista. Lisäksi laskutamme palvelut ajoissa ennen domainien vanhentumista, jotta laskut eivät pääse vahingossa menemään ohi ja liiketoimintakriittiset verkkotunnukset tahattomasti vanhentumaan.

Haluaisin siirtää domainini teille, mutta se on juuri päättymässä. Miten menettelen?

Toimintatapa domainin siirrossa domainin ollessa päättymässä riippuu hieman domainpäätteestä. Ole tällöin pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan oikea toimintatapa yhdessä!

Sano heipat roskapostille

HALON logo ?>

Roskaposti ärsyttää.

Varsinkin, jos sitä tulee paljon. Ja sitähän tulee, jos käytössä on vain tavalliset sähköpostipalveluiden käyttämät suodatustekniikat

Siksi domainpalveluumme on saatavissa tehokas Halon-suodatus – se huolehtii myös haastavasti tunnistettavat postit roskiin!

Vain 5 €/kk!

HALON logo ?>

Tarvitsetko sittenkin webhotellia?

Jos tarvitset myös paikan verkkosivustollesi, webhotelli on mainio pakettiratkaisu, johon sisältyy haluamasi domainin lisäksi myös kaikki verkkosivuston ylläpitoon tarvittava.

Tutustu webhotelleihimme

Rekisteröi tai siirrä domainisi meille heti!

Tilaa nyt