Jälleen­myynti

Tilaatko palveluitamme asiakkaidesi puolesta? Edustat ehkä mainostoimistoa tai muuta yritystä, joka käyttää palveluitamme osana omaa palveluaan? Jälleenmyynti voi olla sinulle juuri oikea ratkaisu!

Jälleenmyytävät tuotteet

  • Webhotellit
  • Jälleenmyyntiwebhotelli
  • Verkkotunnukset

Toimintaperiaate

Jälleenmyymäsi palvelut ovat täysin omassa hallinnassasi. Lisäksi hoidat laskutuksen sekä asiakaspalvelun suoraan asiakkaasi kanssa ilman välikäsiä.

Miksi jälleenmyyjäksi?

  • Luo kustomoituja webhotelleja
  • Alennusta palveluista käytettäessä maksutiliä
  • Palveluiden helppo keskitetty hallinta

Jälleenmyynti­webhotelli

Sen lisäksi, että voit jälleenmyydä suoraan tavallisia webhotellejamme, tarjollasi on nyt myös jälleenmyyntiwebhotelli!

Jälleenmyyntiwebhotellin avulla voit luoda asiakkaillesi kustomoituja webhotelleja tilattujen resurssien puitteissa. Mikäli käytössäsi on 10 Gt levytilaa, voit jakaa siitä vaikka 10 kpl 1 Gt webhotelleja tai 5 kpl 2 Gt webhotelleja, tai jotakin aivan muuta! Palvelun resurssien jakaminen onnistuu helposti hallintamme kautta ja uuden webhotellin käyttöönotto on vaivatonta.

Webhotellien määrää ei ole rajoitettu, vaan ainoa rajoitus ovat jaettavat resurssit. Minimiresurssit webhotellia kohden ovat 0,5 Gt:a levytilaa ja 1 tietokanta. Lisäksi jokainen webhotelli saa mahtavan 500 Gt/kk liikennointisuosituksen sekä maksuttoman SSL-suojauksen ja SSH-yhteyden sivujen hallintaa varten.

Vanhojen erillisten webhotellien myynti on tietenkin edelleen mahdollista. Domainit hankitaan webhotellin lisäksi erikseen normaalina domaintilauksena ja liitetään tämän jälkeen lohkottuun webhotelliin. Domainille tulee oletuksena perussähköpostipalvelu, jota voi laajentaa domainpalvelun sähköpostilisäpalveluilla heti tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen.

Esimerkki

Jälleenmyyjällä 10 sivustoa ja 10 com-domainia.

Hinta normaalisti paketille 50,40 €/kk

Jälleenmyyntiwebhotellissa 28,63 €/kk

Vertailussa käytetty Kulta-webhotellia, jossa SSL-mukana jälleenmyyntiwebhotellin tapaan.

Jälleenmyynti­webhotellien vertailu

Vertaile jälleenmyyntipakettejamme ja valitse itsellesi sopivin!

Paketti 10

16,13 / kk

Jälleenmyynti­webhotelleihin kuuluu myös

  • Paketti jaettavissa useaksi erilliseksi webhotelliksi!
  • Webhotelleja voi luoda niin paljon kuin resursseja on vapaana
  • Webhotellien luonti ja poisto käy helposti hallintamme kautta
  • Maksuton SSL, PHP 7 sekä SSH-yhteys

Jälleenmyynti­­webhotellin lisäpalvelut

Tietokantoja +10 kpl 13,71 €/kk
Levytilaa +100 Gt 16,13 €/kk

Jälleenmyynti on käytännöllistä!

Yksittäisten tilausten hallintaan on käytössä samat toiminnallisuudet kuin tilattaessa palvelut erikseen. Voit antaa asiakkaallesi tunnukset erilliseen sähköpostihallintaan, jonka avulla on mahdollista helposti esimerkiksi vaihtaa postilaatikon salasana tai muokata uudelleenohjauksia. Sähköpostin lukeminen tapahtuu joko tavallisilla webmaileillamme tai lisäpalveluna saatavalla kustomoidulla webmaililla. Lisäksi erillisten lukuohjelmien käyttö on myös mahdollista.

Jälleenmyyntitili on käytännöllinen ratkaisu esimerkiksi myytäessä asiakkaan puolesta ylläpidettyjä verkkosivustoja.

Maksutavat

Jälleenmyyjien käytössä ovat kaikki tavalliset maksutapamme. Lisäksi tarjoamme erillistä maksutiliä, jolle voi tehdä etukäteistalletuksia muilla maksutavoilla. Tällöin jälleenmyyjän on helppo maksaa paljon pieniä laskuja suoraan maksutilin saldolla unohtaen joka kerta luottokortin numeron näppäilyn. Saldo on käytettävissä kaikkien saman jälleenmyyntitilin laskujen maksuun. 

Helppoa

Lataa vain saldoa sivujemme kautta haluttu summa. Tämän jälkeen voit merkitä vaikka laskut automaattisesti maksettaviksi, jolloin laskut maksetaan aina eräpäivänä, mikäli tilillä on saldoa tai tilausta ei ole irtisanottu. Unohda siis monimutkainen maksutapahtuma jokaisen yksittäisen laskun kanssa!

Kysyttävää jälleenmyynnistä?

Ota yhteyttä!