Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Nopeampi LiteSpeed-webhotelli

8.4.2024 

Uusi aika on koittanut webhotellien keskuudessa! Me Shellit.org:lla olemme päivittäneet kaikki webhotellialustamme uuden ajan moderneiksi huippunopeiksi LiteSpeed-webhotelleiksi.

LiteSpeed on nykyaikainen tehokas ja nopea palvelinohjelmisto, joka mahdollistaa WordPress-sivuston nopeuttamisen palvelinpuolelta ja mahdollistaa helpon välimuistituksen eli cachen käytön.

Saat LiteSpeed Cachen käyttöön meillä Timantti-webhotellista alkaen. LiteSpeed-palvelin on käytössä kaikissa webhotelleissa niiden tasosta riippumatta.

Sivustolla ei tarvitse käyttää enää muita välimuistituslisäosia kuin LiteSpeed Cache. Tässä asennusohje kyseiselle lisäosalle.

LiteSpeed on tehnyt itse useita nopeustestauksia, joihin voi tutustua tarkemmin kuvan alla olevan linkin kautta. Testit osoittavat, että palvelinohjelmiston vaihto Apachesta LiteSpeediin tuottaa suuren muutoksen sivuston toimintaan.

Kuva: LiteSpeed.com. Lisätietoja palvelinnopeuksista ja niiden testauksesta.

Samalla käyttöön on otettu HTTP/3-tekniikka, joka nopeuttaa omalta osaltaan sivuston latautumista. Lisäksi voit halutessasi lisätä LiteSpeed Cachen kanssa käyttöön QUIC-toiminaillisuuden, joka auttaa optimoimaan sivuston kuvia ja CSS-tiedostoja nopeuttaen näin sivuston latautumista entisestään.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset