Tiedotteet

Uutiskirje 12/2012

13.12.2012 

Jälleenmyyjien maksutili

Lisäämme uuden maksutavan jälleenmyyntitiliimme: maksutiliä käyttämällä selkeytät ja nopeutat palveluiden maksamista huomattavasti. Samalla saat alennusta kaikesta ostamastasi!

Maksutili otetaan käyttöön vaiheittain seuraavien kuukausien aikana. Uudistus ei vaadi toimia käyttäjiltä, vaan esimerkiksi kaikki nykyiset maksutavat säilyvät myös tulevaisuudessa. Maksutili tulee käyttöön vain jälleenmyyntitileihin, lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Uudistuksia

Uudistamme palvelujamme vuoden 2013 alussa. Uudistetun palvelinjärjestelmän ja hallintapaneelin lisäksi otamme käyttöön myös muun muassa puhelinasiakaspalvelun. Näiden parannusten myötä palveluidemme toimivuus ja laatu paranevat entisestään.

Puuttuuko hallinnastamme jokin ominaisuus? Voisiko jokin asia hoitua paremmin tai selkeämmin? Haluatko antaa risuja tai ruusuja? Lähetä palautteesi sähköpostitse, lupaamme ottaa sen huomioon.

Hinnasto

Hinnastomme muuttuu 1.1.2013 kasvaneiden tuotantokustannusten sekä nousevan arvonlisäveron vuoksi. Uudet hinnat tulevat käyttöön kaikille asiakkaille automaattisesti, seuraavan laskun yhteydessä. Alla webhotellien ja virtuaalipalvelinten uudet hinnat:

Webhotellit:

Hopea 40 e/vuosi

Kulta 50 e/vuosi

Timantti 75 e/vuosi

Virtuaalipalvelimet:

VPS1 19 e/kuukausi

VPS2 27 e/kuukausi

VPS3 36 e/kuukausi

VPS4 62 e/kuukausi

Domainien hintoihin ei tule muutoksia. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Kirjoittaja

JereVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *