Ohjekirjasto

Ohjekirjastostamme löydät lukuisia oppaita, jotka auttavat sinua palveluidemme käytössä.


Tilauksen irtisanominen

24.4.2018

Miten irtisanon tilaukseni?

Tilauksen irtisanominen voi tehdä helposti hallintamme kautta ympäri vuorokauden. Sähköpostitse tai puhelimitse tulleita irtisanomisia emme valitettavasti voi hyväksyä, koska emme pysty varmentamaan luotettavasti irtisanomisen tekijää.

Hallintamme löytyy osoitteesta: https://www.shellit.org/hallinta

Valitse kohta Tilaukset – Irtisano palvelu

Irtisanominen ei sulje palvelua heti. Irtisanomisen voi tehdä valmiiksi, jos tietää, että palvelua käytetään vain tietty aika. Palvelu sulkeutuu vasta, kun maksettu aika tai sopimus on kulunut loppuun.

Tämän jälkeen valitse listasta tilaus, jonka haluat irtisanoa

Täytä tämän jälkeen irtisanomislomake ja kaikki on valmista

Huomaathan, että joissakin tilanteissa voit vielä joutua maksamaan avoimen laskun, mikäli laskun eräpäivä on jo mennyt tai palvelun sopimuskausi ylittää irtisanomisajan.

Irtisanomisen nykyiselle laskutuskaudelle voi sopimusehtojemme mukaisesti tehdä viimeistään uuden laskun eräpäivään mennessä. Huomiokaa, että uusi lasku tulee 2-3 kuukautta ennen nykyinsen sopimuksen päättymistä. Poikkeuksena tietenkin lyhyemmällä kuin vuoden välillä laskutettavat palvelut. Esimerkiksi vuoden sopimuskauden palvelua ei voida irtisanoa päättymään kesken kauden, vaikka irtisanominen tehtäisiin kesken vuoden ja laskutuskausi olisi kuukausi. Palvelu päättyy tällöin vasta sopimuskauden lopussa, vaikka irtisanominen tehdään kesken kauden.

Jos irtisanominen tehdään uuden laskun eräpäivän jälkeen, tapahtuu irtisanominen seuraavan laskutuskauden loppuun mennessä. Tällöin nykyinen avoinna oleva lasku pitää maksaa mahdollisimman nopeasti, jotta siitä ei synny ylimääräisiä kuluja ja palvelu ei sulkeudu. Huom! virtuaalipalvelimissa irtisanomisaika on aina 1 kuukausi. Muut erikoispalvelut voi irtisanoa kyseisen palvelun sopimuksen mukaisesti.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?Samankaltaisia artikkeleita