Ohjekirjasto

Ohjekirjastostamme löydät lukuisia oppaita, jotka auttavat sinua palveluidemme käytössä.


Tiedostojen poistaminen webhotellista

29.6.2018

Joskus voi tulla vastaan tarve poistaa palvelimelta kaikki tiedostot. Tämä tehdään samalla tavalla FTP-ohjelmalla kuin tiedostojen siirto palvelimelle ylipäätään tehdään.

Hanki tunnukset palveluun joko Tunnukset-napin kautta hallinnastamme tai vaihda salasanat uusiin niiden unohtuessa (Katso: Ohje unohtuneen salasanan vaihtoon).

Kirjaudu FTP-palvelimelle esimerkiksi FileZilla-nimistä ohjelmaa käyttäen ja poista haluttu kansio tai tiedosto palvelimelta. Mikäli kansiossa on paljon tiedostoja voi olla järkevämpää poistaa kansion sisällä olevia kansioita ja tiedostoja ensin ja vasta sitten pääkansio. (Katso: Kuinka kirjaudun FTP-palvelimelle FileZillalla).

FileZillalla valitaan palvelimelta kansio ja hiiren oikealla klikatessa Poista-nappia tiedostot saa poistettua.

1. Valitse palvelimen puolelta eli ohjelman oikealta puolelta olevasta tiedostolistauksesta halutti tiedosto tai kansio ja klikkaa sen päällä hiiren oikeaa.

2. Valitse Poista. Tämän jälkeen tiedosto tai kansio on poistettu. Mikäli kansio ei poistu, voi siellä olla sisällä piilotettuja tiedostoja tai chmod-arvot virheelliset.  (Katso: Piilotettujen tiedostojen näyttäminen FileZillalla sekä Chmod-arvojen muokkaus FileZillalla)
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?Samankaltaisia artikkeleita