Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Nauti suorituskyvystä ja valitse pilviwebhotelli

13.12.2017 

Kuulemme usein kysymyksen: Miksi valita Shellit.org-webhotelli eikä kilpailijaa?

Tähän on helppo vastata. Kaikki webhotellimme ovat kuormantasattuja korkean käytettävyyden pilviwebhotelleja. Tämän lisäksi palvelumme on 100% suomalainen ja uusiutuvalla energialla tuotettu.

Pilviwebhotelli on ylivoimainen ratkaisu tavalliseen webhotelliin nähden. Tavallisessa webhotellissa sivusto sijaitsee yhdellä fyysisellä laitteella ja laitteen hajotessa hajoaa myös webhotelli.

Pilviwebhotellissa järjestelmä on vähintään kahdennettu, jolloin yksittäisten laitteiden hajoamiset eivät näy webhotellin toimivuudessa mitenkään. Meillä webhotelli sijaitsee yhtäaikaa aina vähintään seitsemällä tehokkaalla fyysisellä palvelimella, jolloin yksi webhotelli pääsee nauttimaan usean erillisen palvelimen tehoista.

Kuormantasaus jakaa kuormaa usean palvelimen välillä, jonka vuoksi edes yhtäkkinäinen kävijäryntäys ei kaada sivustoa. Lisäksi järjestelmä skaalautuu kuormitustilanteessa, jolloin tehoa saadaan helposti lisää.

Kuormantasatut pilviwebhotellimme on toteutettu täysin räätälöitynä useiden vuosien kokemuksella, jotta voimme tarjoa asiakkaalle vain parasta. Miksi tuottaa huono palvelu edullisesti, kun voimme samalla hinnalla tuottaa korkean käytettävyyden webhotelleja?

Olemme halunneet tuoda kaikilla mahdollisuuden nauttia kuormantasatusta pilviwebhotellista, sillä yleensä vastaavia ratkaisuja saa vasta useammalla satasella kuukaudessa.

Tivi-lehti valitsi webhotellimme toimituksen valinnaksi mm. ylivoimaisen tietokantasuoritustehon vuoksi.

Lopuksi vielä asia selitettynä kuvin. Ensimmäisessä kuvassa normaali webhotelli ja seuraavassa kuvassa pilviwebhotellimme.


Perinteisissä webhotelleissa yksi webhotelli sijaitsee yhdellä palvelimella ja laitteiston vikaantuessa kaikki saman palvelimen webhotellit hajoavat.

Kuormantasatussa pilviwebhotellissa kaikki osat on vähintään kahdennettu, jotta yhden laitteen hajoaminen ei vaikuta toimivuuteen mitenkään.

Lue lisää tekniikasta Shellit.org-sivustolta: https://www.shellit.org/tekniikka


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset