Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Tavu Cloud -pilvipalvelu ennakkoesittelyssä

12.5.2017 

Vihdoinkin se on täällä! Kehitystyömme tulos Tavu Cloud on lähes julkaisuvalmis. Kyseessä on virtuaalipalvelimiin keskittynyt helppokäyttöinen uusi pilvipalvelu.

Uudessa palvelussamme voit hankkia palvelinkapasiteettia vain sen määrän, jonka oikeasti tarvitset. Veloitus tapahtuu nykyisen kuukausipohjaisen laskutuksen sijaan tuntipohjaisesti joko etukäteen hankituilla krediiteillä tai jälkikäteen luottokorttiveloituksella.

Uudessa palvelussamme kapasiteettia voi myös helposti skaalata ylös tai alas, juuri tarpeen mukaan ja vaikkapa vain tunniksi kerrallaan. Tämä on käytännöllistä, jos esimerkiksi on tiedossa juuri tiettyyn aikaan tapahtuva ruuhkahuippu. Uusia koneita voi luoda ja vanhoja poistaa vain parilla klikkauksella.

Paljon käteviä ominaisuuksia

Uusi palvelumme on huomattavasti vanhaa virtuaalipalvelinpalveluamme monipuolisempi. Uudesta paneelistamme voit tehdä mm. seuraavia asioita:

  • Uusien koneiden luonti minuuteissa
  • Helpot uudelleen asennukset ja käyttöjärjestelmävaihdokset
  • Konsoliyhteyden virtuaalikoneeseen
  • Snapshotit virtuaalikoneista ja levyistä, joiden avulla tehdyt muutokset voi helposti peruuttaa
  • Erilliset levyt, joita voi liittää eri koneisiin
  • Omat eristetyt sisäverkot sekä reititinten luonti näiden ja ulkoverkon välille
  • Palomuurit
  • Virtuaalikoneiden resurssien muutokset

Ohessa on muutamia kuvia uudesta paneelistamme:

Laskutus

Palvelun laskutus perustuu tuntihintoihin. Virtuaalipalvelimen voi siis muokata vaikka tunniksi paremmalle tasolle ja kalliimpaa hintaa maksetaan vain käytön mukaiselta ajalta. Palautus alaspäin onnistuu myös helposti.

Laskutus tapahtuu oletuksena luottokortin kautta käytön mukaan, jolloin palvelusta päästään maksamaan toteutuneen käytön mukaisesti. Vaihtoehtoisesti laskutus onnistuu myös etukäteen ostetuilla krediiteillä.

Palvelu julkaistaan kaikille avoimeksi lähiaikoina, mutta ennen sitä tarjoamme asiakkaillemme ja muille aiheesta kiinnostuneille ennakkopääsyn palveluun! Testikäyttäjät saavat ilmaista saldoa 30 euron edestä. Tätä saldoa vastaan haluamme vain hieman palautetta palvelustamme. Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta testata uutta palveluamme ennakkoon, laita meille sähköpostia osoitteeseen <palvelu julkaistu>. Palvelu on julkaistu ja siihen voi tutustua osoitteessa tavu.io.

Näkymä uuden paneelimme etusivusta:


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset