Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Kevään palvelu-uudistukset

14.4.2016 

On tullut jälkeen aika uudistaa palveluitamme ja tällä kertaa kohteena ovat webhotellit.

Suorituskyky

Kevät on kulunut Shellit.orgin teknisen tiimin osalta webhotellien suorituskykyä ja latausaikoja parannellessa. Nyt voimme ylpeänä julkistaa uudet, tehokkaammat webhotellimme, jotka otetaan käyttöön asteittain kaikille asiakkaille seuraavan kahden viikon aikana. Käytännössä uusi järjestelmä mahdollistaa vähintään viisi kertaa enemmän tehoa per asiakas nykyiseen verrattuna. Sivustojen latausajoissa tämä tarkoittaa satunnaisten testien perusteella noin 80% parannusta. Uuden järjestelmän ansiosta yksittäinen webhotelli on helposti skaalattavissa palvelemaan kymmeniä tuhansia samanaikaisia käyttäjiä. Esimerkiksi tilanteeseen, jossa webhotelli kerää huomattavan ison määrän verkkoliikennettä on helppo puuttua. Tehoa saa lisättyä yhtäkkiseen kuormitukseen helposti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

PHP7-tuki

Tehokkaampaa järjestelmää kehittäessämme olemme ottaneet huomioon myös uuden PHP7-version, joka on huomattavasti tehokkaampi kuin nykyinen PHP 5.5. PHP7-tuki tuodaan webhotelleihimme seuraavan kahden viikon aikana uuden järjestelmän käyttöönoton myötä. Käytännössä asiakkaille tämä näkyy niin, että hallinnastamme saa valittua kumpaa versiota PHP:sta haluaa käyttää.

Varmuuskopiot

Julkaisimme 25.3.2015 artikkelin webhotellien varmuuskopioinnista. Artikkelin alussa mainitaan, että kehitämme jatkuvasti omia, asiakkaidemme palveluiden turvaksi toteutettuja varmuuskopiointijärjestelmiä. Kevään aikana olemmekin ottaneet käyttöön uuden varmuuskopiointijärjestelmän. Uusi järjestelmä mahdollistaa datan palautuksen tunneittain viimeisen 24 tunnin ajalta sekä päivittäin 30 päivän ajalta. Palautus on pyydettävissä asiakaspalvelumme kautta 15e/kerta hintaan.


Kirjoittaja

villeVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset