Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Ylläpidetty palvelin

3.12.2015 

Oman palvelimen ylläpito vie nykyisin suuria määriä omaa aikaa. Usein voi olla järkevintä keskittyä ydinosaamiseen ja ulkoistaa palvelimien ylläpito siihen erikoistuneen yrityksen harteille. Miksi pitää töissä kallista ylläpitäjää tai tehdä ylläpitotöitä kesken tärkeän palaverin? Siinä ei ole järkeä, sillä nykyisin ylläpitopalveluiden hinta on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto omalle työlle.

Ylläpitopalvelumme mahdollistavat myös palveluiden valvomisen öisin, onhan se järkevää itse nukkua yöt hyvin kun tietää, että kaikki toimii. Ylläpitopalvelumme ovat saatavissa kaikille kauttamme hankituille palvelimille niin virtuaalisille kuin vuokrapalvelimille. Palvelut jaetaan useampaan eri kokonaisuuteen, joista voi rakentaa haluamansa kokonaisuuden tai valita täysylläpidon, joka nimensä mukaisesti sisältää kaiken. Täysylläpidolla asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia palvelun toimivuudesta lähes lainkaan, sillä hoidamme ylläpidon, korjaukset, päivitykset sekä valvonnan.

Päivityspalvelu

Päivityspalvelun avulla teemme palvelimelle päivitykset vähintään kerran kuukaudessa sekä tarvittaessa aina heti kun kriittisiä tietoturvapäivityksiä ilmestyy. Palvelu pysyy aina päivitettynä, eikä tietoturva-aukoista tai vanhenevasta käyttöjärjestelmästä tarvitse huolehtia.

Valvontapalvelu

Asiakkaan palvelu lisätään valvontajärjestelmäämme ja saamme aina tiedot häiriöistä heti, jotta voimme aloittaa korjauksen määritetyn aikataulun mukaisesti. Mikäli ylläpitopalvelua ei ole tilattu, informoimme asiakasta ongelmista, jotta asiakas voi aloittaa korjauksen. Valvonnan avulla vältytään ikäviltä käyttökatkoilta palvelussa.

Ylläpitopalvelu

Huolehdimme, että kaikki toimii oikein ja tarvittaessa ryhdymme korjaustoimenpiteisiin. Mikäli tilattuna on myös valvontapalvelu, aloitamme korjauksen valvontapalvelun ilmoituksesta. Muussa tapauksessa korjaus aloitetaan vasta asiakkaan ilmoituksen jälkeen. Palvelu sisältää myös esim. mahdollisia käyttäjätunnusten luonteja sekä pieniä muutoksia palvelun ohjelmistoihin tai muuhun vastaavaan.

Täysylläpitopalvelu

Täysylläpito sisältää kaiken edellisen lisäksi myös maksimissaan 2h neuvontaa kuukausittain. Täysylläpito on paras vaihtoehto, sillä siinä koko järjestelmän ylläpito on ulkoistettu pois itseltä. Tietenkin itselle jää huolehtiminen omista ohjelmistoista esimerkiksi palvelimella olevan sivuston sisällöstä sekä päivityksistä.

Lisätietoja sekä tarkat ehdot ja sisällöt palveluista on saatavissa asiakaspalvelustamme: https://www.shellit.org/yhteystiedot


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset