Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Hyvää joulua!

21.12.2014 

Toivotamme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Vuosi 2014 on sisältänyt paljon muutoksia palveluissamme. Olemme päivitelleet tuotteitamme paremmiksi, tuoneet markkinoille uusia vuokrapalvelimia sekä ottaneet käyttöön IPv6-tekniikan kaikissa palveluissamme. Tietenkään ei pidä unohtaa myös alkuvuodesta tehtyä liiketoimintakauppaa, kun ostimme Emdia Oy:n hosting-liiketoiminnan. Myös maksutavoissa on tapahtunut huomattavia parannuksia, sillä otimme käyttöön luottokorttimaksut sekä Bitcoinit aiempien verkkomaksujen lisäksi. Loppuvuodesta valittaviksi tulivat myös e-laskut kuluttajille sekä maksuttomat verkkolaskut yrityksille. Lisäksi aloimme hajauttaa palveluitamme kahden konesalin välillä.

Tulevana vuonna kehityksen ei ole tarkoitus hyytyä. Heti alkuvuodesta tuomme tarjolle uutuutena SSD-levyillä varustetut virtuaalipalvelimet sekä Webhotelli Tehot. Jatkamme vuoden alussa palveluidemme hajautusta konesalien kesken taataksemme vieläkin parempia palveluita asiakkaille, jotka haluavat palvelimilleen korkeaa käytettävyyttä. Muitakin mielenkiintoisia uudistuksia on luvassa vuonna 2015, mutta niistä kerromme lähempänä toteutusta!

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. Lämmintä joulua jokaiselle!

PS. Muistattehan seurata blogia myös jatkossa saadaksenne ensimmäisinä tietää uudistuksistamme.

Jouluterveisin,
Jani Rajala
toimitusjohtaja


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Yksi vastaus kirjoitukseen “Hyvää joulua!”


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *