Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Bitcoin – Uusi maksutapa

10.8.2014 

Asiakaspalautteeseen on vastattu ja olemme tuoneet Bitcoinin mukaan maksutapavalikoimaamme. Bitcoinin suosio näyttää jatkavan edelleen kasvuaan ja saammekin aina aika ajoin tiedusteluja Bitcoin-maksujen mahdollisuudesta. Tämän johdosta päätimmekin ottaa Bitcoinin käyttöön ensimmäisten suomalaisten hosting-yritysten joukossa. Maailmalla jo useat yritykset hyväksyvät Bitcoinit, mutta saamme ylpeänä olla Suomessa ensimmäisten hosting-alan yritysten mukana tuomassa uutta maksutapaa tunnetuksi.

Maksutapavalikoimamme on nykyisellään jo erittäin laaja. Maksut onnistuvat esimerkiksi suomalaisista verkkopankeista, luottokorteilla kuten Visa ja MasterCard sekä Visa Electronilla, erilaisilla osamaksuvaihtoehdoilla, kuten Collector ja Everyday, kännykkämaksulla, PayPalilla ja Bitcoineilla. Käsittelemme tilaukset joko välittömästi maksun jälkeen tai viimeistään muutaman tunnin kuluessa maksutapahtumasta, eikä Bitcoin tuo tähän poikkeusta.

Bitcoinista voit lukea lisää suomalaisen Bittiraha.fi -palvelun kautta.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
2 vastausta kirjoitukseen “Bitcoin – Uusi maksutapa


    •   Jani Rajala kirjoittaa:

      Kyllä voi. Tietenkin myös muut maksutavat ovat edelleen käytössä!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset