Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Vuokrapalvelimien uudistaminen

24.7.2014 

Olemme tuoneet tarjolle uuden entistäkin tehokkaamman vuokrapalvelimen, emmekä tietenkään unohtaneet edullista hinnoitteluamme uudistaessamme palvelimia. Vuokrapalvelimien kysyntä on kääntynyt selvästi tehokkaampien palvelimien suuntaan, joten aika uudistukselle oli jo sopiva. Vuokrapalvelin soveltuu erinomaisesti raskaaseen käyttöön ja hallittavuus on kokonaan asiakkaalla itsellään, mahdollistaen jopa käyttöjärjestelmän asentamisen täysin itse etähallinnan kautta.

Uusi vuokrapalvelin nojaa edelleen luotettavaan ja energiatehokkaaseen Supermicron Microcloud-järjestelmään, kuten aiemmatkin vuokrapalvelimet. Toteutuksessa saman fyysisen palvelimen kuoriin on pakattu useita toisistaan täysin riippumattomia palvelimia. Kuten todettua, palvelimet ovat täysin erillään toisistaan, vaikkakin ne sijaitsevat fyysisesti samassa rungossa. Tämä ominaisuus tekee toteutukseksesta ainutlaatuisen, mahdollistaen edulliset, tehokkaat ja Suomessa sijaitsevat palvelimet.

Uusi vuokrapalvelin mahdollistaa muistin laajennettavuuden aina 128 GB asti. Oletuksena olemme lisänneet tarjolle vaihtoehdon, josta löytyy muistia 64 GB ja Western Digitalin RE-palvelinkeskuksiin soveltuvat 2 x 1 TB kiintolevyt. Uutuutena tarjolla on myös SSD-vaihtoehto perinteisen HDD:n tilalle. Suorittimena toimii Intelin kuusiytiminen Xeon E5-2620v2, josta teho ei heti pääse loppumaan kesken. Vuokrapalvelimien liikennöintiraja on myös nostettu 1500 Gt:n ja lisäliikenteen hintaa on pudotettu dramaattisesti.

Tutustu uusittuun vuokrapalvelinsivuumme tästä!

palvelin

palvelin1

Vuokrapalvelin ja runko, johon palvelimet kiinnitetään.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset