Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Palveluiden toimivuuden seuranta

17.7.2014 

Olemme ottaneet käyttöön tilannesivun, jonka kautta voit aina nähdä palveluidemme tilan. Pyrimme tällä uudella sivulla vastaamaan asiakkaidemme tiedonhaluun palveluiden toimivuudesta ja parantamaan tiedotusta häiriötilanteissa. Kyseinen sivusto on ylläpidetty erillisessä palvelinjärjestelmässä, joten palveluissamme esiintyvä häiriö ei vaikuta tilannesivun toimivuuteen. Tilannetiedon sivulle tuottaa kolmas osapuoli, joka on erikoistunut palveluiden tilanteen tarkkailuun.

Sivulla on listattuna yleisessä käytössä olevat palvelumme, kuten WWW- ja sähköpostijärjestelmät. Mikäli sivusto näyttää jossain palvelussa olevan häiriön, olemme saaneet siitä tiedon ja vikaa korjataan. Kehitämme tilannesivua mielellämme asiakaspalautteen pohjalta yhä paremmaksi, joten toivoisimme, että jättäisitte omat kommenttinne sivusta blogiin tai Facebook- tai Twitter-sivuillemme.

Suosittelemme myös seuraamaan Facebook- ja Twitter-sivujamme koskien yleisiä tiedotteita sekä häiriötilanteita.

Sivu löytyy osoitteesta: http://status.shellit.org

status

Kuvakaappaus sivusta


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Yksi vastaus kirjoitukseen “Palveluiden toimivuuden seuranta”

  1. Todella hyvä uudistus tämä tilannesivu! Ei tarvitse arpoa jos jostain syystä jokin ”tökkii” niin näkee heti onko palvelu jostain syystä hetkellisesti alhaalla.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset