Yritys

Multim Oy (markkinointinimi Shellit.org) on täysin suomalainen palveluntarjoaja. Olemme olleet toiminnassa vuodesta 2007. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaita sekä edullisia palveluita asiakkaillemme. Palveluvalikoimaamme kuuluvat webhotellit, verkkotunnukset, virtuaalipalvelimet sekä muut palvelintuotteet ja ylläpitopalvelut.

Olemme jo useita vuosia tuottaneet asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia palveluita. Palveluidemme laatua seurataan puolueettomalla kolmannen osapuolen seurantajärjestelmällä, joka tarkastaa palvelujemme toiminnan minuutin välein.

Shellit.org lyhyesti

 • Perustettu 2007 tuottamaan edullisia ja laadukkaita hosting-palveluita
 • 2010 palvelutuotanto siirtyi Suomeen paremman palvelutason takaamiseksi
 • 2011 siirtyi Multim Oy:n alaisuuteen ja palveluvalikoima laajeni kattamaan myös verkkosivutuotannon
 • 2012 kasvu oli erittäin vahvaa ja palkkasimme ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän
 • 2013 lisäsimme valikoimiimme vuokrapalvelimet ja muut palvelintuotteet
 • 2013 siirryimme Espoosta Ulvilaan taataksemme paremman palvelutason
 • Yrityksemme jatkaa vakaata kasvuaan ja pyrkii tuottamaan entistäkin laadukkaampia palveluita asiakaskuntamme kasvaviin tarpeisiin
 • Palveluksessamme on 7 henkilöä, hetkittäin myös enemmän
 • 2016 toimme tarjolle maksuttoman SSL-tuen webhoteleihimme
 • 2017 julkaisimme Tavu Cloud -pilvipalvelun virtuaalipalvelimille tuntiveloituksella
 • 2018 olemme kehittäneet lisää ominaisuuksia Tavuun sekä päivittäneet webhotelleja

Kuvia palvelinsalista

  sali1 Käytävä palvelinsaliin

  sali2 Palvelinsali sijaitsee kallion sisällä

  sali3 Yksi palvelinsaleista

  sali3 Palvelimien loistoa pimeydessä

Palvelinsali

Omat palvelimemme sijaitsevat Ulvilassa kallion sisälle rakennetussa laitetilassa, joka on alunperin Puolustusvoimien rakentama tila 1960-luvulta. Palvelimemme sijaitsevat kahdessa fyysisesti erillisessä tilassa palvelinsalissa. Tila täyttää Viestintäviraston tärkeiden tilojen määritykset sekä VAHTI 2/2013 vaatimukset. Palvelintiloihin ei pääse ulkopuolisia henkilöitä ja tilaa valvotaan jatkuvasti. Laitetilaa ylläpitää Ficolo Oy. Meillä on ympärivuorokautinen pääsy laitetilaan.

Tilat ovat erittäin turvalliset sijaintinsa puolesta ja lisäksi palvelinsalista löytyy kaasusammutusjärjestelmä, kameravalvonta, kulunvalvonta sekä erilaisia muita turvallisuusjärjestelmiä. Yhteydet on varmennettu usean operaattorin verkkoon, mikä takaa ruuhkattoman ja katkeamattoman verkkoyhteyden palveluillemme.

Palvelimien sähkönä käytetään Porin Energian tuulisähköä. Laitetila on varustettu UPS-akustolla sekä dieselgeneraattorilla, joten sähkökatkotkaan eivät haittaa toimintaa.

Palvelimet

Palvelinlaitteistona käytämme usean eri valmistajan tehokkaita räkkipalvelimia. Käytettävä palvelin valitaan aina käyttötarkoituksen mukaisesti.

Suuri osa palveluistamme toimii kahdennetulla alustalla, mikä tarkoittaa sitä, ettei käyttökatkoa loppukäyttäjälle esiinny vaikka jokin laite hajoaisi fyysisesti. Webhotellipalvelut on toteuttu korkean käytettävyyden ratkaisulla. Kahdennetun järjestelmän avulla voimme tehdä huollot ilman, että asiakkaat huomaavat katkoa palveluissa, koska sellaista ei synny. Yhden palvelimen kaatuminen ei keskeytä sivustojen toimintaa, joten webhotellipalveluiden luotettavuus on erinomainen.

Palvelimemme pidetään jatkuvasti päivitettyinä niin ohjelmiston kuin laitteiston osalta. Varmuuskopiointi suoritetaan päivittäin ja tärkeimmät kohteet kopioidaan useita kertoja päivässä. Varmuuskopiot tallennetaan myös eri laitetilassa oleville palvelimille, mikä takaa datan säilymisen ongelmatilanteissa.

Ylläpitotiimi

Ylläpitotiimimme koostuu asiansa osaavista tietoliikenne- sekä palvelinpuolen ammattilaisista. Tiimiltämme löytyy kokemusta useita vuosia tuotantopalvelinjärjestelmistä ja teknologiasta. Ylläpitotiimillämme on 24/7 pääsy laitetilaan, joten palvelimissa esiintyvät fyysiset viat pystytään korjaamaan nopeasti.

Tiimiläisillä on esimerkiksi puhelimiinsa asennettuna monitorointiapplikaatiot, minkä ansiosta jokaisesta vikatilanteesta saadaan tieto yleensä jo ennen kuin loppukäyttäjä huomaa minkäänlaista poikkeusta palvelun toiminnassa.

Ylläpitotiimimme valvoo palvelinjärjestelmien toimintaa omien ja ulkopuolisten valvontasovellusten avulla jatkuvasti. Valvontajärjestelmien vuoksi ylläpitotiimimme pystyy puuttumaan mahdollisiin ongelmiin nopeasti.

Muuta

Toimimme fi-verkkotunnusten verkkotunnusvälittäjänä, joten kauttamme saa hoidettua kaikki fi-verkkotunnuksiin liittyvät asiat. Olemme myös Ripe NCC:n jäsen ja hallinnassamme on useita IPv4- ja IPv6-verkkoja. Lisäksi olemme Microsoft Cloud Partnereita, joka mahdollistaa mm. Windows-palvelimien lisenssien sekä Office 365-palveluiden hankinnan suoraan kauttamme. Maksuvälityksestä meille vastaa pankin lisäksi Stripe, PayPal, BitPay sekä Checkout.

verkkotunnusvälittäjä Ripe member Green web