Ohjekirjasto

Ohjekirjastostamme löydät lukuisia oppaita, jotka auttavat sinua palveluidemme käytössä.


Webhotellin levytila

1.5.2018

Webhotellin levytila jakautuu sähköpostien ja sivujen kesken. Webhotellin levytila voi loppua, mikäli kaikki tila varataan sähköposteille. Tällöin on tärkeää huomioida se, että sivut voivat hajota, jos vapaata tilaa ei ole yhtään. Vapauta tällöin tilaa sähköposteilta tai päivitä webhotelli seuraavalle tasolle, jotta tilaa on aina vapaana.

Levytilan voi tarkistaa hallintamme kautta webhotellin tilauksen tiedoista. Klikkaa hallinnan etusivulta haluttua tilausnumeroa ja aukeavan sivun keskivaiheilla on näkyvissä levytilan tilanne:

Sähköpostille varattu levytila on nähtävissä sähköpostihallinnasta aina kyseisen sähköpostilaatikon kohdasta klikkaamalla Muokkaa. Vapaana-teksti kertoo paljonko tilauksella on vielä vapaata tilaa jaettavaksi sähköpostilaatikolle. Tässä pitää huomioida, että jos kyseessä on webhotelli-tilaus on tämä määrä samalla vapaa tilan määrä webhotellissa.

Sähköpostin käyttämää tilaa ei seurata aktiivisesti, eli vaikka tila loppuisi ei se tarkoita automaattisesti sitä, että sähköposteja ei enää toimitettaisi perille. Postit tulevat normaalisti perille ja olemme yhteydessä ylityksestä erikseen aina asiakkaaseen ennen kuin sähköpostiin tulee mitään ongelmia liiallisen tilan vuoksi.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?Samankaltaisia artikkeleita