Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Jo 17 vuotta luotettavia palveluita

30.5.2024 

Toimitusjohtajamme Jani aloitti yrittäjäuransa 17 vuotta sitten perustaessaan Shellit.org:n yhden kaverin kanssa. Myöhemmin toiminta muutettiin osakeyhtiöksi, jolloin mukaan tuli useampi osakas ja vastuita saatiin jaettua useamman henkilön kesken.

Toiminta lähti harrastuksesta, joka muuttui loputa yritystoiminnaksi. Alussa tarjonnassa oli ilmaisia kotisivutiloja ja muita niihin liittyviä palveluita. Yhteisö kasvoi nopeasti toiminnan ympärille, jolloin oli tarvetta laajentaa toimintaa aina yritystoiminnaksi asti. Molemmat vaihtoehdot olivat pitkään tarjolla rinnakkain, kunnes lopulta maksuttomat palvelut oli pakko lakkauttaa ja kaikki energia kohdistaa yritystoimintaan.

Yritystä on helppo ollut laajentaa ja pitää hyvänä, koska tekeminen ei ole pakkopullaa, vaan mukava harrastuksesta lähtenyt toiminta, joka vielä tänäkin päivänä motivoi ja luo mukavia haasteita ja onnistumisia lähes päivittäin.

Olemme alusta asti painottaneet kotimaisia palveluita. Esimerkiksi pääosa palveluistamme on tuotettu viimeiset 10 vuotta läheltä toimistoamme Ulvilan konesalista ympäri maailmaa oleville asiakkaille.

Nykyisin meitä on jo 10 henkilöä palvelemassa asiakkaita ja takaamassa laadukkaat ja nykyaikaiset palvelut kaikille. Olemme tässä vuosien varrella kasvaneet pienestä harrastuksesta jo yhdeksi suurimmista täysin suomalaisista hosting-alan yritykseksi. Tästä on hyvä jatkaa!


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset