Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Esittelyssä Shellit.org:n asiakaspalvelun rautaiset ammattilaiset

16.4.2021 

Me Shellit.org:llä teemme parhaamme tarjotaksemme tasokasta ja helppokäyttöistä asiakaspalvelua. Pyrimme tavoitteeseemme valitsemalla tehtäviin sopivia henkilöitä ja kouluttamalla heidät huolellisesti vastaamaan juuri oman asiakaskuntamme kohtaamiin haasteisiin.

Asiakaspalvelumme laatua ovat olennaisesti parantaneet seuraavat seikat:

  • Laaja osaaminen usean asiakaspalvelijan kautta
  • Pienen organisaation tarjoama ketteryys
  • Tiiviin tiimin tarjoama työympäristö

Tutustutaan näihin osa-alueisiin hieman tarkemmin.

Laaja osaaminen

Asiakaspalvelun puolella työskentelevä Joni Kytölä kertoo tilanteesta seuraavasti: ”Suuri vaikuttava tekijä asiakaspalvelun laadun kanssa on tiimin laaja osaaminen. Meiltä löytyy hyvin laajaa osaamista niin WordPressin, palvelinpuolen kuin teknisimpien ongelmien saralta.”

Tämän hetken asiakaspalvelua yrityksessämme hoitaa kolme asiantuntijaa. Järjestelmän nerous on se, että jokainen tuntee alan yleispiirteittäin, mutta on erikoistunut yhteen tai useampaan aihealueeseen – näin ollen vaikeatkin ongelmat on mahdollista ratkaista nopealla aikataululla. Koska tieto kulkee nopeasti ja ketterästi, ongelmien ratkaisu hoituu yleensä kymmenissä minuuteissa.

 

Pienen organisaation tarjoama ketteryys

Koska olemme verrattain pieni organisaatio, tieto ja osaaminen kulkee ketterästi aina johtoportaalta alimpiin kerroksiin. Tästä on hyötyä esimerkiksi monialaista ongelmaa ratkoessa, jolloin vaaditaan osaamista useampien järjestelmien kanssa.

Esimerkiksi jos verkkosivusto ei suostu aukeamaan, voi ongelmana olla niin WordPress, ohjausongelmat kuin palvelinongelmat. Tällaisen ongelman ratkaisu vaatii monen tekijän yhteistyötä ja se hoituukin meillä todella hyvin.

 

Tiiviin tiimin tarjoama työympäristö

Tiivis tiimi tarkoittaa hyvää ryhmähenkeä. Tämä yhteinen ryhmähenki parantaa asiakaspalvelun laatua, sillä kohdattuja ongelmia on helppo selvitellä yhteistuumin. Lisäksi koko tiimimme ykkösagenda on ratkaista asiakkaidemme kohtaamia ongelmia.

Yhteinen tekemisen meininki + asiakaslähtöisyys = törkeän hyvää asiakaspalvelua!

 

Ahkerat asiakaspalvelijamme

Tutustutaan hieman kolmeen asiakaspalvelijaamme:

Joni:

” Olen WordPress-julkaisualustan moniosaaja, eli osaan auttaa monenmoisissa ongelmissa koskien WordPressiä. WordPress-osaamiseni kautta ymmärrän laajasti verkkosivujen toimintaa, jolloin sivusto-ongelmien etsiminen hoituu nopeasti. Tämän lisäksi osaan auttaa matalamman teknisen tason ongelmissa.”

Jani:

”Pääasiassa hoidan monimutkaisempia tukipyyntöjä mm. teknisesti haastavia asioita, joissa vaaditaan useamman henkilön osaamista. Lisäksi laskutus ja tilausmuutokset sekä kaikki asiat, joihin muut eivät osaa vastailla kuuluvat minulle. Osaamista löytyy jo 14 vuoden ajalta webhotelleista, sähköposteista, palvelimista, domaineista, kotisivuista ja kaikkeen niihin liittyvästä.”

Valtteri:

”Olen toiminut Shellitin asiakaspalvelussa 2 vuotta. Hoidan tukipyyntöjä laidasta laitaan mm. laskutusta sekä domain ja webhotelleihin liittyviä asioita. Työntekijöitä on ympäri suomea, joten ylläpidän palvelimia fyysisesti Ulvilassa sijaitsevalla palvelinsalilla. Shellitillä on mukava työilmapiiri.”


Kirjoittaja

Arttu HannulaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset