Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Asiakastarina: Kotipuhtaaksi Oy

27.9.2018 

Nyt esittelyvuorossa on asiakkaamme Kotipuhtaaksi Oy.

Moderni käyttöliittymä vaikutti valintaan

Kotipuhtaaksi Oy on moderni, mutta samalla lämminhenkinen siivousalan perheyritys, joka tuottaa palveluitaan Helsingin ja Tampereen seudulla. Siivousala on kilpailtu ja asiakkaat etsivät vaihtoehtoja internetistä, joten hyvät domainit toimivat myös kilpailuetuna. Laajan kotisivun toimintavarmuus on myös tärkeää, jotta vertailu ja informaation saaminen sujuu mutkitta.

Kotipuhtaaksi Oy:n markkinointipäällikkö Henri Haho kertoo, että he valitsivat Shellit.org:n kilpailutuksen kautta. Valintaan vaikuttivat hinnan lisäksi moderni käyttöliittymä sekä hyvät WordPress-valmiudet.

– Teknisten valmiuksien lisäksi kiitosta ansaitsee loistava palvelu. Jos jotain erikoista tulee, voi soittaa tukeen, josta vastataan nopeasti ja hommat hoidetaan heti, Henri kehuu.

Joskus tarjoamme asiakkaillemme palveluita, jotka eivät varsinaisesti kuulu palveluihimme, mutta varmistavat palveluidemme kattavuuden ja asiakastyytyväisyyden. Kotipuhtaaksi Oy halusi tietyn domainin, joka oli vapautumassa muutaman tunnin kuluttua.

– Domainin varaamisessa meitä autettiin ja neuvottiin, kun halusimme tietyn suositun domainin käyttöömme. Pyysin silloin, että Shellit.org varaisi meille sen, ja palvelu pelasi loistavasti, Henri kehuu palveluiden joustavuutta.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset