Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Asiakastarina: Puustelli ja Kastelli

15.8.2018 

Seuraavaksi esittelemme teille asiakkaamme Harjavalta Oy:n (tutummin Puustelli ja Kastelli) kokemukset palvelustamme. Tutustu myös aiempaan esittelyyn Satakunnan Ammattikorkeakoulu Oy.

Asiakaspalvelun nopeus asiakkuuden peruskalliona

Harjavalta Oy, tutummin Puustelli ja Kastelli, tilaavat meiltä domainit. Sivut keittiogalleria.fi sekä keittioremontti.puustelli.fi sijaitsevat Shellit.org:n hellässä huomassa. Kun Harjavalta Oy valitsi palveluntarjoajaa, heille tärkeää oli valita paikallinen toimija, jonka palvelimet olivat hyvässä hoivassa.

– Hienosti on hommat hoidettu. Yhteydenottojen nopeus ja palvelualttius ovat olleet positiivinen yllätys, asiat otetaan sopivalla vakavuudella ja ongelmat hoidetaan välittömästi. Vakaat palvelimet ja kustannustehokkuus olivat alkuperäiset syyt, miksi valitsimme Shellit.org:n, mutta nopea palvelu on se, miksi pysymme asiakkaina, Puustelli Group Oy:n tietohallintopäällikkö Jori Ajosmäki avaa asiakkuuden perustoja.

Asiakkailta tulleet kehitysajatukset otetaan vakavasti, sillä haluamme tarjota palveluita, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita.

– Olen Janille lähettänyt kehitysehdotuksia, ja nekin otetaan huomioon, Jori kertoo.

Arvosanat asteikolla 1-5:

Asiakaspalvelu: 5
Palvelujen toimivuus: 5
Laskutus: 5
Yleisarvosana: 5


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset