Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Uudistettu webhotellien jälleenmyynti

15.9.2017 

Jälleenmyyntimme pitkällinen uudistus on nyt saatu valmiiksi! Jatkossa jälleenmyyjillä on mahdollisuus hankkia levytilaa ja tietokantoja tietty määrä ja lohkoa näistä resursseista asiakkaiden käyttöön sopivan kokoisia palveluita. Toki tarjolla on edelleen perinteinen pilviwebhotellien jälleenmyynti tämän uuden vaihtoehdon rinnalla.

Uuden jälleenmyyntiwebhotellin avulla jälleenmyyjä saa entistä enemmän etuja, sillä hinta on keskimäärin huomattavasti edullisempi lohkoituissa hotelleissa, kuin normaaleissa pilviwebhotelleissa.

Esimerkiksi 10 webhotellia 1 Gt levytilalla ja yhdellä tietokannalla sekä 10:llä com-domainilla saa jälleenmyyntiwebhotellin kautta hintaan 2,62 €/kk/kpl alv 0%.  Lisäksi jokainen jälleenmyyntiwebhotelli sisältää maksuttoman SSL-suojauksen sekä SSH-yhteyden.

Jälleenmyyjä pystyy ottamaan uusia webhotelleja käyttöön itsenäisesti suoraan hallintapaneelimme kautta. Turha tilauksen käsittelemisen odottaminen on nyt historiaa!

Webhotelleja voi lohkoa vapaasti käytettävissä olevien resurssien suhteen. Ainoa rajoitus on 0,5Gt vähimmäislevytila sekä 1 tietokanta. Webhotelleja voi myös poistaa sekä päivittää paremmaksi helposti. Webhotellit vastaavat hallinnaltaan normaaleja pilviwebhotellejamme, joten niiden hallinta onnistuu yhtä helposti kuin ennen!

Tässä vielä näkymä jälleenmyyntiwebhotellin hallinnasta:


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset