Jälleenmyynti

Helppoa ja kannattavaa

Tarjoamme jälleenmyyntiä mainostoimistoille ja muille yrityksille, joiden tarvitsee tehdä useita palvelutilauksia asiakkaitaan varten. Palvelussa jälleenmyyjä hallitsee itse kaikkia tekemiään tilauksia ja hoitaa palvelun laskutuksen asiakkaaltaan.

Kaikki yhteydenpito ja muu toiminta tapahtuu jälleenmyyjän kanssa. Poikkeuksena ovat verkkotunnukset, jotka rekisteröidään asiakkaan omiin nimiin.

Jälleenmyytävät tuotteet

 • Webhotellit
 • Verkkotunnukset

Toimintaperiaate

 • Jälleenmyyjä hallitsee asiakkaansa palveluita ja ylläpitää asiakkaansa sivustoa
 • Laskutus hoidetaan jälleenmyyjän kautta

Miksi jälleenmyyntili?

 • Alennusta maksettaessa maksutilillä
 • Palveluiden hallinta keskitetysti
 • Luotettava suomalainen palvelu

Alennusta ostoista

  Maksettaessa etukäteissiirroilla kertyy alennusta seuraavasti:
 • 100 eurosta 1 %
 • 200 eurosta 2 %
 • 500 eurosta 10 %

Lisäpalvelut webhotelliin

 • Tietokantoja +10 kpl 17 €/kk
 • Levytilaa +100 Gt 20 €/kk

Jälleenmyyntiwebhotelli

Paketti 10 Paketti 50
20 € / kk 35 € / kk
10 GBlevytilaa
10 kpltietokantoja
50 GBlevytilaa
10 kpltietokantoja
Paketti jaettavissa useaksi erilliseksi webhotelliksi!
Webhotelleja voi luoda niin paljon kuin resursseja on vapaana.
Webhotellien luonti ja poisto käy helposti hallintamme kautta.
Maksuton SSL, PHP 7 sekä SSH-yhteys.
Tilaa heti!

Uusi jälleenmyyntiwebhotelli on täällä!

Jälleenmyyntiwebhotellin avulla voit luoda asiakkaillesi useita omia webhotelleja tilattujen resurssien puitteissa. Mikäli käytössäsi on 10 Gt levytilaa, voit jakaa siitä vaikka 10 kpl 1 Gt webhotelleja tai 5 kpl 2 Gt webhotelleja tai sitten jotakin aivan muuta! Palvelun resurssien jakaminen onnistuu helposti hallintamme kautta ja uuden webhotellin käyttöönotto on vaivatonta.

Webhotellien määrää ei ole rajoitettu vaan ainoa rajoitus ovat jaettavat resurssit. Minimiresurssit webhotellia kohden ovat 0,5 Gt sivutila ja 1 tietokanta. Lisäksi jokainen webhotelli saa mahtavat 500 GB/kk liikennointisuosituksen sekä maksuttoman SSL-suojauksen ja SSH-yhteyden sivujen hallintaa varten.

Vanhojen erillisten webhotellien myynti on tietenkin edelleen mahdollista. Domain hankintaan webhotellin lisäksi erikseen normaalina domaintilauksena ja liitetään tämän jälkeen lohkottuun webhotelliin. Domainille tulee oletuksena perussähköpostipalvelu, jota voi laajentaa domain-palvelun sähköpostilisätuotteilla heti tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen.

Esimerkki jälleenmyyntiwebhotellin edusta

Jälleenmyyjällä on 10 sivustoa ja 10 com-domainia. Hinta normaalissa webhotellissamme koko paketille on kuukaudessa 57,50 €/kk. Jälleenmyyntiwebhotellissa vastaavan palvelun hinta on 32,50 €/kk. Vertailussa on käytetty Kulta-webhotellia, sillä siinä on mukana SSL, kuten jälleenmyyntiwebhotellissa.

Jälleenmyynti on käytännöllistä!

Yksittäisten tilausten hallintaan on käytössä samat toiminnallisuudet kuin tilattaessa palvelut erikseen. Jälleenmyyjä voi antaa asiakkaalleen tunnukset erilliseen sähköpostihallintaan, jonka avulla on mahdollista helposti esimerkiksi vaihtaa postilaatikon salasana tai muokata uudelleenohjauksia. Sähköpostin lukeminen tapahtuu joko tavallisilla webmaileillamme tai lisäpalveluna saatavalla kustomoidulla webmaililla. Lisäksi erillisten lukuohjelmien käyttö on myös mahdollista.

Jälleenmyyntitili on käytännöllinen ratkaisu esimerkiksi myytäessä asiakkaan puolesta ylläpidettyjä verkkosivustoja.

Maksaminen

Jälleenmyyjien käytössä ovat kaikki tavalliset maksutapamme. Lisäksi tarjoamme erillistä maksutiliä, jolle voi tehdä etukäteistalletuksia muilla maksutavoilla. Tiliä käyttämällä jälleenmyyjälle kertyy alennusta viereisen taulukon mukaisesti. Lisäksi tilaukset voidaan tällöin käsitellä nopeasti. Maksutiliä voi käyttää kaikkien tilausten maksamiseen, eli alennukset eivät rajoitu vain uusiin tilauksiin. Tilille tehtyjä maksuja ei ole mahdollista perua. Oheiset alennukset ovat voimassa vain maksutilillä maksettaessa.

Lisäpalvelut

Jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen kustomoidun webmailin, joka on varustettu esimerkiksi asiakkaan omalla logolla. Lisämaksusta webmail voidaan tarjota salatulla yhteydellä. Suosittelemme aina käyttämään salattua yhteyttä.Kysyttävää?

Jos sinulla on jotain kysyttävää jälleenmyynnistä, ota yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää!