Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Yritystason sähköposti- ja toimistopalvelut

20.9.2016 

Oletko jo siirtänyt yrityksesi nykyaikaan Office 365 -palvelulla, joka takaa yrityksellesi aina uusimmat Office-ohjelmistot? Mikäli vastasit et, suosittelen jatkamaan lukemista.

Office 365 -tuoteperhe soveltuu kaikille alkaen pienyrityksistä, aina suuryrityksiin asti. Kauttamme saat hankittua helposti kaikki saatavilla olevat Office 365 -tuoteperheen tuotteet. Kirjanpidon helpoittamiseksi saat meiltä vain yhden laskun, vaikka tilauksesi sisältäisi usean eri tuoteperheiden tuotteita. Meiltä tilatessasi et tarvitse luottokorttia, sivuiltamme löydät kaikki mahdolliset maksutavat. Laskutus on mahdollista 1, 3, 6 tai 12kk välein, perustuen käyttöösi. Lasku on myös mahdollista saada verkkolaskuna suoraan sähköiseen taloushallintojärjestelmääsi. Office 365 -palvelu tuotetaan Microsoftin pilvipalvelussa, tästä huolimatta saat meiltä täyden palvelun aina käyttöönotosta suomenkieliseen tukipalveluun ja helppoon laskutukseen.

Palvelupaketista riippuen voit hankkia työntekijöille pelkän sähköpostin, web-käyttöliittymän toimistosovellukset tai nämä kaikki samassa paketissa eli sähköposti, web-toimistosovellukset sekä vielä suoraan tietokoneelle asennettavat työpöytäsovellukset. Mukana tulee myös käyttöä helpottavat SkyDrive, joka mahdollistaa eri työntekijöiden välillä jaetut tiedostot sekä muokkaukset. Enää Word-dokumenttia ei tarvitse lähettää edes takaisin sähköpostilla, vaan sitä voidaan muokata suoraan verkon kautta, tai työpöytäsovelluksen kautta, jossa tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti verkossa olevaan tiedostoon. Erittäin kätevää, eikö? Tiedostoja voi toki myös käyttää entiseen totuttuun tapaan sähköpostin välityksellä.

Yritystason sähköpostipalvelu on helppo ottaa käyttöön eri päätelaitteilla. Käyttäjän tarvitsee tietää vain oma sähköpostiosoite ja salasana. Loppu on automatiikkaa. Ei enää vaikeita palvelimien osoitteiden ja porttien muistamisia. Mahtavaa vai mitä? Yritystason sähköpostipalvelu sisältää myös kalenterin. Kalenteri voidaan jakaa työtenkijöiden kesken, ja varauksia kalenteriin pystyy lähettämään suoraan sähköpostilla. Aamupalaveri tulossa? Ei hätää, lähetä vain kaikille osaanottajille kalenterikutsu ja kutsun hyväksymisen jälkeen varaus siirtyy automaattisesti kalenteriin. Vastaavasti lähettäjä saa myös tiedon, jos kutsuttu ei ehdi osallistumaan.

Entä sitten Skype for business? Tottakai video- tai äänineuvottelut kuuluvat nykyaikaan. Myös tämä hieno ohjelmisto kuuluu pakettiin. Voit tehdä kokouksen ja kutsua kokoukseesi vaikka täysin ulkopuolisia helposti sähköpostissa jaettavan linkin kautta. Tämä mahdollistaa etäneuvottelun suoraan asiakkaan kanssa, vaatimatta asiakkaalta mitään muuta kuin tietokoneen. Voit jakaa myös näytön osallistujien kesken ja esittää sen kautta vaikka käyttöohjeita tai muuta esitysmateriaalia. Olemme itse rakastuneet tähän sovellukseen ja todenneet sen parhaaksi etäneuvottelusovellukseksi sen laajan laitteistotuen ja toimivuuden sekä helppokäyttöisyyden vuoksi. Osallistujat voivat käyttää perinteistä tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta. Eipä tarvitse enää aina kaikkien matkustaa toimistolle palavereihin, jos olisi parempaakin tekemistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä heti niin katsotaan Office 365 -ohjelmistot kuntoon yrityksellesi!


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.




Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset