Eikö viesti näy oikein? Lue osoitteessa: http://www.shellit.org/uutiskirje/4-2013/
Shellit.org logo

Muutoksia palvelinjärjestelmässä

Muutostyöt palvelinjärjestelmissä.

Piilota Näytä

Suoritamme parhaillaan palveluidemme siirtoa uuteen palvelinsaliin ja uusille palvelinlaitteille. Siirron tarkoituksena on nopeuttaa ja varmistaa palveluidemme toimintaa sekä vastata jatkuvan kasvun mukanaan tuomiin tarpeisiin.

Seuraava suunniteltu huoltokatko on ensi yönä (9.-10.4.), kun siirrämme kaikki webhotellimme uuteen palvelinympäristöön. Tästä ja muista toimenpiteistä voit lukea teknisistä tiedotteistamme.
Tekniset tiedotteet

Uudistettu asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on uudistunut.

Piilota Näytä

Teemme kevään aikana merkittäviä muutoksia myös asiakaspalveluumme. Otimme jonkin aikaa sitten käyttöön keskitetyn järjestelmän, jonka tarkoituksena on nopeuttaa sähköpostin ja hallinnan tukipyynnön kautta tulevien yhteydenottojen käsittelyä.

Tämän lisäksi avasimme viime viikon lopulla asiakaspalvelupuhelimen, jonka tiedot löydät verkkosivuiltamme. Puhelimella ei ainakaan aluksi ole tiettyjä aukioloaikoja, vaan vastaamme aina kun voimme (jonottaminen on luonnollisesti maksutonta). Lisäksi aikaisemmat asiakaspalvelureittimme, kuten sähköposti ja tukipyyntö, toimivat edelleen täysin normaalisti.
Lue lisää kotisivuiltamme

Päivitetyt virtuaalipalvelimet

Virtuaalipalvelimet käyttöön muutamassa minuutissa maksusta.

Piilota Näytä

Luomme virtuaalipalvelimet nyt automatisoidusti, joten ne saa useimmissa tapauksissa käyttöön vain muutamassa minuutissa tilauksen maksamisesta. Samalla muutimme myynnissä olevien virtuaalipalvelinpakettien sisällöt vastaamaan tätä päivää. Käytännössä samalla rahalla saa nyt siis entistä tehokkaamman kokonaisuuden!Sait tämän viestin, koska olet tilannut Shellit.org:n uutiskirjeen. Uutiskirjeen voi ottaa pois käytöstä hallintamme kautta (Tietojen päivitys -> Uutiskirje sähköpostilla).

Follow us on Twitter Visit us on Facebook

Multim Oy | info @ shellit.org