Tiedotteet

Levytilan käyttö taas näkyvissä

27.2.2019 

Webhotellien ja sähköpostien levytilan käyttö on taas näkyvissä. Webhotellin käyttämän tilan pääsee näkemään tilauksen tiedoista ja sähköpostien käyttämän tilan sähköpostihallinnan kautta.

Mikäli tila on lopussa, suosittelemme vapauttamaan tilaa tai tilaamaan sitä lisää hallinnan kautta löytyvän ”Tilaa lisätilaa”-linkin kautta. Vapaata tilaa kannattaa aina olla, jotta sivujen tai sähköpostien toimintaan ei tule häiriötä.

Levytilalaskuri oli hetken poissa käytössä webhotellien levyjärjestelmäuudituksen vuoksi. Uudistimme vuodenvaihteessa webhotellien tallennustilan kokonaisuudessaan huippunopeaan SSD-pohjaiseen ratkaisuun.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *