Tiedotteet

Huijausviestejä DNS Finlandin nimissä

12.2.2019 

Monet asiakkaamme ovat saaneet viime päivinä huijausviestejä Dnsfinland-nimisestä palvelusta.

Viesteissä suositellaan varaamaan pikaisesti itselleen omaa fi-domainia vastaava info-päätteinen domain, jottei kukaan muu saa sitä varattua itselleen. Viestissä myös mainitaan, että lähettäjä olisi vastaanottanut pyynnön kyseisen .info-päätteisen domainin rekisteröinnistä toiselle asiakkaalle, mutta sitä tarjotaan ensin fi-päätteisen domainin omistajalle etuosto-oikeudella.

Nämä viestit ovat agressiivista markkinointiroskapostia, johon ei kannata reagoida.

Domainia tarjotaan reiluun ylihintaan 10 vuoden sopimuksella hintaan (300e alv 0%). Tarvittaessa voitte varata meiltä kyseisen .info-päätteisen osoitteen hintaan 15e/vuosi sis. alv 24 %. Todellisuudessa on myös epätodennäköistä, että kukaan olisi oikeasti rekisteröimässä kyseisiä domaineja. Myöskään tämän nimistä yritystä ei ole olemassa. Lisäksi Liikenne- ja Viestintävirasto varoittaa tästä kyseisestä huijausviestistä.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *