Tiedotteet

Testiosoitteiden päivitys

7.11.2018 

Vanhat uXXX.shellit.org/eu/info sekä webXXX.shellit.org/eu/info -osoitteet uudistetaan. Uudistus vaikuttaa kaikkiin u-alkuisiin testiosoitteisiin. Vanhat org-päätteiset osoitteet lakkaavat toimimasta uudistuksen myötä 15.11.2018. Muut päätteet päivitetään myöhemmin ilmoitettuna aikana. Samalla testiosoitteiden PHP-versiot päivitetään 7-versioon.

Mikäli sivusto käyttää testiosoitetta, pitäisi kyseinen osoite poistaa käytöstä ja muuttaa tilalle sivuston oikea domain ennen 15.11.2018.

Muutoksella ei ole vaikutusta suurimpaan osaan sivustoja, sillä useimmat käyttäjät eivät ole jättäneet testivaiheeseen tarkoitettua u-alkuista testiosoitetta pysyvään käyttöön. Mikäli epäilet, onko kyseinen osoite käytössä sivustollasi, selviää se helposti tarkistamalla sivustolla olevat linkit. Mikäli osoite muuntuu muotoon uXXX.shellit.org/eu/info vaatii sivusto korjausta. Muussa tapauksessa muutoksia ei tarvita.


Kirjoittaja

Jani / Shellit.org

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n perustajista ja toimitusjohtaja.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *