Tiedotteet

PHP 7

15.7.2016 

Webhotelleissamme on nyt mahdollista valita käyttöön uusi ja huomattavasti nopeampi PHP 7. Valittavissa ovat luonnollisesti edelleen myös aiemmat PHP-versiot 5.5 ja 5.6. Uusissa webhotelleista on 16.7. alkaen oletuksena PHP 7. Versiomuutos onnistuu hallintamme kautta tilauksen tietoja muokkaamalla. Ennen muokkausta kannattaa varmistua siitä, että sivusto toimii myös PHP 7:llä, eikä sivuilla ole yhteensopivuusongelmia. Myös vanhaan versioon paluu on mahdollista (version päivittyminen takaisin voi kuitenkin kestää hetken).

Esimerkiksi WordPressin ja Drupalin uusimpien versioiden pitäisi toimia ongelmitta PHP 7:n kanssa. Tämä vaatii toki päivitykset myös kaikkiin lisäosiin, jotta jokin vanha lisäosa ei riko sivustoa. PHP 7 on huomattavasti nopeampi kuin aiemmat versiot. Julkaisemme omia testilukujamme lähiaikoina. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan PHP 7:ää ja yllättymään nopeudesta!

Lisätietoja: http://php.net/manual/en/migration70.php


Kirjoittaja

JereVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *