Tiedotteet

Huoltokatko – virtuaalipalvelin

7.10.2014 

Suoritamme osassa virtuaalipalvelinjärjestelmiämme huoltokatkon laitteistorikon vuoksi. Huoltokatko suoritetaan pe 10.10.2014 klo 23:00 alkaen. Mikäli huoltoa ei voida tehdä kyseisenä aikana on seuraava mahdollinen huoltoaika la 11.10.2014 klo 23:00 alkaen. Huolto pyritään toteuttamaan ensimmäisen aikataulun mukaisesti.

Laitteistorikko ei ole vielä vaikuttanut kyseisessä järjestelmässä oleviin palvelimiin. Huolto kestää arvioituna noin tunnin, mikäli kaikki onnistuu ensimmäisellä yrityksellä. Huollon aikana kaikki kyseisessä järjestelmässä olevat virtuaalipalvelimet suljetaan.

Lisätietoja huoltokatkosta voi tiedustella asiakaspalvelusta. Katkos vaikuttaa vain pieneen osaan virtuaalipalvelimia.


Kirjoittaja

JereVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *