Tiedotteet

Ilmoitus toimimattomista nimipalvelimista

4.9.2014 

Viestintävirastolta tuleviin ilmoituksiin toimimattomista nimipalvelimista ei tarvitse reagoida. Viestit ovat tällä hetkellä virheellisiä ja selvitämme asiaa Viestintäviraston kanssa. Tällä hetkellä Viestintäviraston mukaan ilmiö toistuu aina välillä, jonka vuoksi osa asiakkaista saa vääriä ilmoituksia toimimattomista nimipalvelimista, vaikka oikeasti nimipalvelut toimivat oikein. Ongelma johtuu Viestintäviraston automaattisesta nimipalvelutarkistuksesta, joka palauttaa välillä virhettä. Nimipalveluissamme ei ole toimintaongelmia.

Nimipalveluiden toimivuuden voi testata itse tarvittaessa Viestintäviraston palvelun kautta: http://dnstest.ficora.fi/dnstest.php?type=delegatedlang=fi.


Kirjoittaja

JereVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *