Tiedotteet

Häiriöitä verkkoyhteydessä

6.7.2014 

Verkkoyhteydessä esiintyi häiriöitä su 6.7.2014 klo 00:00 – 01:14. Häiriön aikana palveluissa esiintyi erimittaisia lyhyitä katkoksia tai hitautta, jonka vuoksi esimerkiksi verkkosivuston aukeamisnopeus oli huomattavasti normaalia alhaisempi.

Häiriö ilmeni odottamattomana ongelmana verkkolaitteiston normaalin ylläpidon yhteydessä. Laitteiston palautus aiempaan tilaan kesti hetken ja kyseisenä aikana yhteydessä esiintyi häiriötä. Kyseinen ylläpitotyö saatiin tehtyä myöhemmin onnistuneesti, jonka vuoksi verkkoyhteytemme toimii aiempaa tehokkaammin. Pahoittelemme häiröstä aiheutunutta haittaa.


Kirjoittaja

Jere

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:in osakkaista ja perustajista
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *