Tiedotteet

Tiedote jälleenmyyjille

16.6.2013 

Olemme vihdoin saaneet sivustouudistuksen päätökseen. Voimme nyt ottaa kauan luvatun ennakkomaksutilin käyttöön jälleenmyyjille. Tilin käyttöönotto ei vaadi mitään lisätoimia, vaan tili on aktivoitu automaattisesti kaikille jälleenmyyjille.

Maksutilin avulla on mahdollista saada alennuksia tilauksiin. Tilaukset voi tietenkin maksaa myös perinteisillä maksutavoilla, mutta tällöin alennuksia ei saa vaan hinnat ovat samat kuin normaaleille asiakkaille. Maksutilin kautta voi maksaa kaikkien tilausten laskut, jotka ovat liitetty jälleenmyyjätiliin. Jokaisen laskun kohdalla voi aina päättää maksaako tilauksen maksutilin kautta tai vaikka e-maksuna.

Maksu suoritetaan ennakkomaksuna maksutilille, joten tilaukset voidaan aktivoida nopeasti. Mitä enemmän rahaa kerralla maksutilille lisää, sitä suuremman alennuksen saa. Korkein alennusprosenttimme on 10 ja pienin 1. Alennus annetaan lisäämällä maksutilille bonussaldo, joka lisätään samalla automaattisesti kun maksutilille lisätään rahaa. Jokaista laskua ei tarvitse erikseen laittaa kirjanpitoon vaan kirjanpito helpottuu kun sinne lisätään vain ennakkomaksut maksutilille.

Tilauksen jälkeen maksua ei suoriteta e-maksuna tilaussivulla vaan tilauksesta palataan hallintaan, josta löytyy tilauksen laskun kohdalta napit E-maksu/PayPal ja Maksa heti. Laskun kohdalta valitaan ”Maksa saldolla” kentän alta ”Maksa heti”. Tällöin tilaus maksetaan maksutililtä välittömästi. Laskut pitää aina maksaa tätä kautta, jos maksutiliä haluaa käyttää ja saada alennuksia.

Ennakkomaksut onnistuvat tilisiirtona, verkkolaskuna tai e-maksuna. Helpoin tapa on käyttää e-maksua, jolloin saldo on käytettävissä välittömästi. Saldoerittely on saatavilla reaaliaikaisena hallinnan kautta.


Kirjoittaja

JereVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *