Tiedotteet

Domainien ohjaus

4.2.2012 

Muutamalla sivustolla on ollut huoltokatkon jälkeen ongelmia, jotka johtuvat väärin ohjatusta domainista. Domainit pitää ohjata suoraan palvelimien IP-osoitteisiin, eikä cnamella shellit.org -osoitteeseen. Lisätietoja ohjauksista saa asiakaspalvelusta.

Siirsimme viimeyönä shellit.org -domainin osoittamaan uudelle palvelimelle, jonka seurauksena cnamella shellit.org -osoitteeseen tehdyt domainohjaukset eivät enää toimi. Suosittelemme kaikkia (www1-palvelimen asiakkaita) tarkistamaan sivustonsa toiminnan, vaikka kyseinen ongelma vaikuttaakin vain erittäin pieneen määrään asiakkaita. Suoraan kauttamme ostettuihin domaineihin asetukset on automaattisesti tehty oikein. Ongelmia saattaa lähinnä tulla tapauksissa, joissa domainia ei ole siirretty nimipalvelimillemme.

Mikäli huomaatte ongelmia sivustonne toiminnassa, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa vaivaa


Kirjoittaja

Jere

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:in osakkaista ja perustajista
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *